Constructia casei

#punti termice # mortar #constructie casa

Consum mic si punti termice reduse cu ajutorul mortarelor superioare CELCO

CELCO a revolutionat domeniul constructiilor inca de la lansarea sa pe piata, prin intermediul unor produse superioare, inovatoare si de calitate. De la blocuri BCA specifice fiecarui tip de constructie la mortare superioare si materiale destinate finisajelor, gama pe care o pune la dispozitie se adreseaza constructorilor care isi doresc longevitate si rezistenta de la creatiile lor.

In ceea ce priveste mortarele, CELCO si-a propus sa scoata pe piata materiale economice, care sa fie aplicate in straturi cat mai subtiri si care, totodata, sa optimizeze configurarea puntilor termice. Astfel au aparut pe piata doua produse revolutionare, CELCO ZID DD-M10 si CELCO ZID DD-M5.

Iata care sunt avantajele fiecaruia dintre ele:

Constructii durabile si ecologice cu DD-M10

Mortarul CELCO ZID DD-M10 este un mortar superior in ceea ce priveste aderenta. Rezistent si economic, acesta poate fi folosit pentru crearea zidariilor cu rosturi subtiri pe baza de BCA. Este un mortar uscat care permite corectarea lucrarilor timp de o ora de la aplicare, ciclul sau de uscare intinzandu-se pe durata a doua ore.

Produsul este unul premium, care reduce puntile termice cu 80% fata de produsele obisnuite. Zidariile devin, cu ajutorul sau, cu pana la 20% mai usoare, consumul acestui produs fiind unul extrem de redus. Este folosit in zidariile de rezistenta si in cele de fundatie preparandu-se cu usurinta si conferind un plus de aderenta prin continutul sau de aditivi speciali.

Calitate superioara cu DD-M5

CELCO ZID DD-M5 face parte din gama mortarelor clasice, conferind insa superioritate in ceea ce priveste rezistenta structurilor pentru care este folosit. Zidariile cu rosturi subtiri din BCA sunt constructiile in care poate fi aplicat, iar printre avantajele sale principale se numara manopera rapida si extrem de facila. Granulatia sa omogena nu depaseste 2 mm, iar stratul in care se aplica nu depaseste 3 mm. Tocmai de aceea, este produsul ideal pentru reducerea puntilor termice in cadrul constructiilor din BCA.

Sursa foto: civilblog.org

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea