Constructia casei

#cladiri #fatade cladiri #fatade 3D

Cele mai frumoase 5 cladiri cu fatade 3D

Fiecare persoana isi doreste ca locuinta ei sa fie cea mai frumoasa si cea mai ingrijita, iar tehnologia a avansat atat de mult, incat, in momentul de fata, sunt la mare cautare cladirile cu aspect 3D. Desi ai putea crede ca un astfel de proiect este greu de realizat, daca apelezi la ajutorul profesionistilor, vei observa ca lucrurile sunt mult mai simple. Iti prezentam cateva dintre cele mai frumoase cladiri cu fatade 3D de unde te poti inspira!


1. Casa cu baloane

O casa care pare plina cu baloane ar putea fi o adevarata atractie pentru copii. Ideea ii apartine artistului Ciaran Brennan, care a pictat o casa din care parca ies baloane.


2. Cladirea peisaj

O cladire din Teheran a fost transformata intr-o adevarata iluzie optica. Pe fatadele cladirii a fost realizat un peisaj de campie, cu cer si dealuri. La prima vedere ai putea fi pacalit si sa crezi ca vei merge pe un drum rustic si nu ca vei intra intr-o cladire.


3. Cladirea distrusa

Initial, ai putea crede ca aceasta cladire a fost distrusa in urma unui cutremur, insa la o privire mai atenta, iti vei da seama ca este o iluzie optica. Chiar si femeia care sta in fata cladirii si se uita in interior face parte din designul 3D.

Artistul care a realizat acest proiect 3D este John Pugh, specializat in arta de a "pacali ochiul". Lucrarile sale pot fi vazute in toata lumea, incepand cu Noua Zeelanda si pana in Hawaii.


4. Casa cu animale

O alta casa foarte interesanta este cea care prezinta animalele la fereastra. Cu ajutorul tehnicilor 3D poti obtine o fatada a casei in care prietenii necuvantatori sa priveasca pe fereastra. Acest tip de fatada ar putea fi o solutie buna si pentru a tine hotii la distanta de locuinta.


5. Cladirea cu oameni

In Lyon, peretii spun povesti, blocurile s-au adaptat epocii moderne, insa au pastrat si cate ceva din frumusetea trecutului. Astfel, ferestrele unor cladiri au fost realizate in asa fel, incat sa dea impresia ca oamenii privesc si vorbesc intre ei de la balcon.



Sursa foto: forum.glamour-dog.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului