Constructia casei

#materiale de constructie #casa #constructie casa

Cele mai bune materiale de constructii pentru casa ta

Proiectul de constructie a locuintei tale necesita multa atentie pentru a iesi exact asa cum iti doresti. In afara de aspect, cu siguranta, te preocupa si rezistenta constructiei. Pentru ca rezistenta depinde de calitatea materialelor, nu ar fi rau sa stii care sunt cele mai bune materiale de constructii pentru casa.

BCA ─ economic si eficient pe termen lung

Toate materialele de constructii prezinta avantaje si dezavantaje, in functie de rezultatul pe care vrei sa il obtii, dar si de zona in care construiesti. BCA-ul are numeroase puncte forte, cel mai important dintre ele fiind faptul ca este un foarte bun izolator termic, care asigura economii ulterioare la facturile de utilitati. Zidurile casei vor fi solide si durabile , daca optezi pentru aceasta varianta. In ceea ce priveste pretul, poti gasi, in comert oferte si reduceri, precum acest voucher BCA Macon. Studiaza piata si ia o decizie, abia dupa ce te-ai documentat si ai toate informatiile necesare.

Lemnul─perfect, mai ales, pentru casele in stil rustic

Numerosi proprietari opteaza pentru lemn in diferite zone ale constructiei, pentru ca este un element natural. In plus, este mult mai ieftin decat alte materiale, cum ar fi, spre exemplu, caramida. Cu toate acestea, lemnul se utilizeaza cu precadere pentru casele de vacanta si, mai putin, pentru imobilele din mediul urban. Oricum, daca vrei ca proiectul casei tale sa includa acest material de constructie, apeleaza la un arhitect care sa iti dea cateva sfaturi in aceasta directie. Cu siguranta, se vor gasi solutii pentru a implementa ideile tale, astfel incat locuinta ta sa aiba designul dorit.

Piatra─cel mai rezistent material de constructii

Dintre toate materialele folosite in constructii, piatra are cea mai mare rezistenta si durabilitate. Aceasta poate fi utilizata pentru orice tip de casa, indiferent de stilul sau. Arhitectii pot crea designuri moderne sau traditionale care sa includa piatra, acesta fiind un alt avantaj al utilizarii acestui material: poate fi integrat in orice peisaj.

Betonul─unul dintre cele mai ieftine materiale de constructii

Acest material de constructii nu numai ca este foarte bun ca pret, comparativ cu altele, dar are si avantajul de a fi foarte rezistent in timp. Betonul este utilizat pentru elementele de rezistenta ale cladirii, adica, pentru acelea menite sa asigure stabilitatea si durabilitatea acesteia, chiar si in ipoteza celor mai defavorabile incarcari.

Caramida ─ rezistenta si accesibila

Caramida se gaseste usor in comert, are un pret destul de bun si o gama variata de dimensiuni. O casa a carei structura este construita din caramida va fi solida si rezistenta. Un alt important avantaj al sau este dat de proprietatile izolatoare fonice bune care asigura un mediu confortabil in interiorul casei.

Tencuiala decorativa are si rol de protectie a casei

Tencuiala decorativa nu trebuie aleasa numai in functie de culoare sau textura. Aceasta are si un rol protector foarte important. Daca tencuiala este de calitate ridicata, va proteja si mai mult zidurile de intemperii. De asemenea, o tencuiala decorativa de calitate va proteja si de mucegai sau chiar de fisuri, mai ales, daca imobilul este aproape de o sosea intens circulata.

Materialele de constructii utilizate pentru o casa trebuie sa fie alese cu grija. Locuinta trebuie sa iti ofere siguranta si confort, asa ca, alege, inca de la inceput, cele mai bune materiale de constructii pentru casa ta. Numai in acest mod, te asiguri ca nu trebuie sa faci des lucrari de reparatii si nici nu vei fi nemultumit de rezultat. Calitatea reprezinta o prioritate, mai ales, atunci cand iti construiesti casa visurilor tale.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/sNVkn3507Oo

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare