Constructia casei

#specificatii materiale de constructie #materiale de construtie #constructie casa

Care sunt specificatiile materialelor de constructie de calitate?

Indiferent de tipul de constructie si de scopul utilizarii acesteia, orice zidarie are nevoie de rezistenta si de o durata de viata cat mai extinsa. Iar daca iti doresti cu adevarat o constructie confortabila si care sa isi pastreze aspectul intact pentru cat mai multi ani, trebuie sa mai iei in calcul si alte avantaje, precum izolatia termica sau capacitatea de mentinere a formei a constructiei.

Din fericire atat pentru constructori, cat si pentru viitorii proprietari, in randul materialelor de constructie de calitate au aparut cateva produse noi, care raspund tuturor nevoilor de siguranta, confort si longevitate. Unul dintre acestea este CELCO SUPERBLOCK, o inovatie menita sa creeze constructii durabile si rezistete.

Iata specificatiile acestor materiale:

Sunt perfecte pentru interior si pentru exterior

Blocurile BCA SUPERBLOCK sunt potrivite atat pentru construitea zidurilor interioare, cat si pentru cea a celor exterioare. Pentru ca sunt poroase si totodata nu retin apa, acestea nu pot fi afectate de schimbarile climatice si de umezeala excesiva din zonele afectate de ploi si inundatii. Mai mult decat atat, au o capacitate de termoizolare specifica blocurilor BCA si nu permit transferul termic decat in valori foarte mici, cuprinse intre 0,12 ± 0,01 W/m°K.

Sunt rezistente si durabile

CELCO SUPERBLOCK au o rezistenta de doua ori mai sporita decat prevad standardele impuse pentru acest produs si decat alte produse similare existente pe piata. Acestea rezista la temperaturi inalte si chiar la incendii fara sa se deformeze. De altfel, sunt si recomandate pentru zonele cu inundatii, incendii si chiar si in zonele cu activitate seismica intensa, datorita rezistentei si longevitatii sale sporite. Rezistenta la compresiune a acestor materiale de constructii este, de asemenea, foarte mare.

Se monteaza cu usurinta

Folosirea in constructii a CELCO SUPERBLOCK nu este solicitanta in ceea ce priveste dificultatea sau timpul de construire efectiv. In plus, blocurile BCA Celco sunt taiate cu maxima precizie, asigurand astfel o forma  perfecta cladirii la care sunt folosite.

Sursa foto: constructpedia.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea