Constructia casei

#structura pe cadre #cadre #structura de rezistenta #constructia casei

Avantajele construirii unei structuri de rezistenta in cadre

Constructia unei case pentru familia ta este unul dintre cele mai importante proiecte pe care le vei derula in viata ta si va trebui sa fii atent la orice detaliu. Una dintre intrebarile cu care te vei confrunta este ce sa alegi pentru structura de rezistenta a casei - zidarie portanta sau cadre. Iata care sunt avantajele unei conctructii in cadre.

Cadrele, o proiectare care necesita putin timp

Acest tip de structura de rezistenta presupune o proiectare usoara si care nu necesita prea mult timp, fiind de asemenea o solutie mai putin costisitoare.

Poate ca acum esti hotarat la o anumita compartimentare a casei si ti se pare ideala, insa odata cu trecerea timpului se vor schimba si gusturile cat si nevoile familiei si s-ar putea sa vrei sa faci modificari. O structura de rezistenta in cadre va face posibila modificarea incaperilor dupa ce ai terminat constructia. Incaperile pot fi foarte mari, deoarece intre stalpi poti lasa si 6-7 metri.

Trebuie sa ai in vedere si faptul ca o structura in cadre are o rezistenta buna la actiunea seismelor.

Materiale de constructie

Daca ai optat pentru realizarea unei structura de rezistenta in cadre o alegere perfecta pentru materiale o reprezinta BCA Celco Standard, cu o rezistenta mecanica si un coeficient de rezistenta la transfer termic mai bun decat al oricarui alt material de constructie din tara noastra.

Datorita greutatii reduse a produsului BCA Celco Standard vei putea face economii substantiale doarece vei transporta mai mult material cu o singura masina, vei avea nevoie de mai putina forta de munca, iar prelucrarea lui se face cu usurinta fara sa fie nevoie de instrumente specializate si costisitoare.

In acelasi timp, desi costurile nu sunt mari, BCA Celco Standard este un material rezistent cu ajutorul caruia vei realiza o constructie eficienta si economica avand cel mai bun raport calitate pret la materialele de constructie. Poti folosi BCA Celco Standard pentru structurile in cadre la ziduri interioare si exterioare nonportante, multistrat sau monostrat.

La fel ca orice alt tip de BCA, BCA CELCO Standard nu arde, nu isi pierde rezistenta si nu se deformeaza.

Sursa foto: vec-stroy.md

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea