Constructia casei

#cos fum inox #cos fum

Asigurati-va locuinta cu un cos de fum din inox. Sistemul de evacuare perfect pentru siguranta casei

Atunci cand achizitionati un semineu sau o soba, trebuie sa aveti in vedere si alegerea unui cos fum inox, acesta fiind cel mai potrivit in aceasta perioada.

Aceasta decizie extrem de importanta poate schimba functionarea sistemului de incalzire, cosul potrivit asigurand ranamnetul crescut pe care toti il urmarim.

De ce sa alegem un cos fum inox?

Majoritatea oamenilor se gandesc la seminee atunci cand intra in discutie un cos de fum. De mii de ani, toate popoarele s-au aduat in jurul focului deschis pentru un sentiment de siguranta, pentru a crea o comunitate, iar semineul este evolutia acelui sistem de incalzire, centrul atentiei pentru cele mai multe familii.

Fie ca alegeti un semineu pe lemen, unul electric sau pe gaz, aveti nevoie de un cos de fum potrivit pentru sistemul dumneavoastra de incalzire. Alegerea cosului de fum potrivit va asigura rezistenta si siguranta pe termen lung. Un cos fum inox este fabricat din materiale de calitate, iar datorita invelisurilor rigide si flexibile nu necesita lucrari de zidarie. Astfel, acestea nu sunt doar eficiente ci si usor de instalat.

Acest tip de cos de fum reprezinta o solutie foarte eficienta din punct de vedere energetic si ofera o tehnologie de ultima generatie pentru constructii noi sau pentru renovari. Un astfel de sistem de evacuare poate fi montat pentru seminee deja instalate, astfel ca nu trebuie scoase din perete sau modificate.

Totusi, in ciuda tuturor avantajelor si aspectului placut pe care il ofera, un semineu are nevoie de instalare din partea unei echipe profesioniste. De asemenea, alegerea acestuia trebuie sa se faca sub indrumarea unor profesionisti.

Cosul de fum din inox – perfect pentru orice tip de semineu

Cosul de fum este una dintre cele mai importante componente ale unui sistem de incalzire. Acesta ajuta la evacuarea fumului sau a gazelor de ardere. Cosurile de fum din inox au fost special realizate pentru a rezista la socuri, astfel ca nu au tendinta de a se deteriora din cauza vantului sau din cauza altor fenomene meteorologice nefavorabile.

Cosul de fum fabricat din inox este cel mai cunoascut si folosit, datorita utilizarii lui in refacerea sau in inlocuirea hornurilor vechi sau defecte. Acestea cresc siguranta locuintei, impiedicand scurgerile de monoxid de carbon, care reprezinta un pericol foarte mare pentru sanatate. Inoxul este un material luminos si stralucitor care contrasteaza in mod armonios cu tencuiala, caramida, piata naturala, lemnul sau alte materiale folosite pentru constructia fatadei unei locuinte.

Principalele motive pentru care ar trebui sa alegeti un cos fum inox sunt:

  • Este o optiune de economisire a spatiului;
  • Instalare rapida;
  • Este cel mai eficient din punct de vedere al costurilor;
  • Usor de intretinut.

Pe langa toate avantajele si functionalitatile pe care le ofera un cos de fum din inox, pentru a asigura siguranta si confortul casei dumneavoastra acestea beneficiaza de certificate de conformitate si o garantie cuprinsa intre 10 si 30 de ani.

De unde puteti sa achizitionati cosurile de fum din inox?

Seminee-Expert.ro comercializeaza cosuri de fum potrivite pentru orice sistem de incalzire.Acestia ofera produse inovatoare, de cea mai buna calitate. Specialistii de la Seminee Expert aduc in casa dumneavoastra cosuri de fum fabricate de olandezi, distribuite in intreaga Europa.

Specialistii va propun sisteme de incalzire si accesorii de cea mai buna calitate si se straduiesc sa va ofere produse si servicii la cel mai inalt nivel, cu un raportul pret – calitate de neegalat. Produsele sunt durabile si extrem de eficiente.

Daca doriti, puteti merge direct in showroom-ul magazinului, unde veti fi intampinati de membrii echipei, care va stau la dispozitie aici pentru orice nelamurire. Acesta se afla in Bucuresti, pe strada Toamnei, nr. 27, sector 2.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic la numerele: 0721.280.587, 0784.292.829 sau 0744.207.437.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea