Constructia casei

4 tipuri de usi pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand vrei sa le schimbi pe cele vechi

Persoanele care sunt in cautarea unor usi interior de foarte buna calitate, au la dispozitie patru tipuri de usi din pot sa le aleaga pe cele mai potrivite. Vestea buna este ca aceste patru categorii cuprind foarte multe produse, astfel incat fiecare utilizator sa aiba de unde sa il aleaga pe cel potrivit. Nu este deloc greu sa fie facuta cea mai buna alegere tinand cont de stilul general al casei si de asteptarile proprietarului pe termen lung.

 

1. Usi vopsite

Usile de interior care sunt deja vopsite reprezinta alegerea optima pentru toti cei care apreciaza nu doar simplitatea, ci si posibilitatea de a alege dintr-o gama vasta de produse. Exista modele simple, potrivite tuturor persoanelor si tuturor interioarelor, dar exista si modele de usi ceva mai complexe, care pot fi potrivite pentru interioarele speciale. Culorile in care pot fi alese usile deja vopsite sunt foarte variate, astfel incat fiecare persoana sa poata identifica usa potrivita, in functie de schema cromatica gasita in casa.

2. Usi cu finisaj sintetic

Usile de interior care au finisaj sintetic sunt inepuizabile, pentru ca vin cu cele mai multe modele, culori si texturi. Aceste usi sunt cele care vor raspunde in majoritatea cazurilor tuturor solicitarilor venite din partea cumparatorilor. Alegerea unei astfel de usi nu este greu de facut avand in vedere gama uriasa de produse disponibile pe piata. Usile din furnir sunt cele care se curata foarte usor si se intretin simplu. Materialul aplicat pentru finisare este de buna calitate si va rezista pentru mult timp fara probleme.

3. Usi cu furnir natural

Usile cu furnir natural sunt cele care au eleganta, frumusete si cu ajutorul culorilor naturale, vii, sunt cele care combina un design modern si au identitate proprie, pentru fiecare locuinta in parte. Aceste usi sunt usor de curatat si de intretinut si vor da eleganta inclusiv interioarelor minimaliste, unde alegerea fiecarei piese, inclusiv a usilor, trebuie facuta cu foarte mare atentie.

4. Usi Hide

Usile Hide sunt cele care ofera perspective noi pentru designul interior. Aceste usi sunt cele care fac posibila si integrarea la nivelul peretelui si a tocului, dar si a foii de usa. Este foarte important de mentionat faptul ca aceste usi reprezinta un pas inainte in domeniu si sunt o alegere optima pentru toate persoanele care vor sa se asigure ca au cumparat usi ce nu se vor demoda nici in viitorul indepartat. Usile Hide sunt usor de intretinut si practic pot fi curatate la fel ca orice alta usa, insa sunt mult mai rezistente, mai stabile si mai aspectuoase.

Alegerea usilor depinde in final de preferintele proprii si de asteptarile pe care fiecare utilizator le are de la usile sale atat pe termen lung, cat si pe termen scurt. Cu ajutorul celor mai bune usi nu va fi necesar sa se repete investitia foarte curand, pentru ca ele vor rezista inclusiv la utilizari intense.

Sursa foto: https://www.usi-dor.ro/

 Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare