Constructia casei

#usa exterior #usa interior #usi casa #amenajare casa #usa

Usi din lemn: detaliile care dau contur casei tale

De-a lungul timpului facem numeroase investitii in renovarea locuintei, pentru ca, nu-i asa, ce este mai important decat sa treci pragul usii si sa te simti acasa? In ceea ce priveste elementele care constituie decorul usile sunt, poate, cele mai importante. Dincolo de utilitatea lor evidenta, ele au un rol important in definirea esteticii locuintei si, de asemenea, intregesc stilul arhitectural al caminului tau.

Multi dintre noi optam in continuare pentru usi din lemn pentru exterior si interior, chiar daca piata de profil este din ce in ce mai ofertanta in ceea ce priveste materialele.

De ce usi din lemn pentru interior?

Atunci cand vorbim despre usi din lemn de interior, ne gandim la un confort pe care niciun alt material nu-l poate imita. Lemnul poate crea o atmosfera calda atat prin culoarea naturala, cat si prin textura.

Ai putea sa fii tentat sa crezi ca usile din lemn pentru interior necesita un stil decorativ clasic. In practica lucrurile stau altfel. Lemnul este, de fapt, un material foarte flexibil, care iti da libertate in ceea ce priveste amenajarea locuintei. El poate fi asociat armonios inclusiv cu elemente moderne. Asadar, desi lemnul este un material clasic, care inspira eleganta si stil, acest lucru nu inseamna in mod obligatoriu ca designul de ansamblu al casei tale trebuie sa fie si el unul clasic. Cel putin, nu in intregime.

Daca vrei ca locuinta ta sa te intampine cu o atmosfera familiara, alege usi din lemn pentru interior!

De ce usi din lemn pentru exterior?

Cel mai important criteriu in functie de care ar trebui sa alegi usa de exterior este rezistenta materialul in fata intemperiilor. Usa exterioara este expusa actiunilor mediului extern, motiv pentru care materialul trebuie sa fie trainic si sa faca fata umiditatii, frigului, ploilor si razelor puternice de soare.

Pentru siguranta caminului tau opteaza pentru usi din lemn pentru exterior! Acestea iti ofera o izolare termica fara cusur, lemnul nepermitand transferul de caldura. De asemenea, usile din lemn pentru exterior au o durabilitate sporita, facand fata schimbarilor de temperatura pe termen lung.

Usile din lemn sunt in continuare o solutie practica, eleganta si, de ce nu, in tendinte, pentru caminul tau. TGG iti pune la dispozitie cea mai variata gama de usi din lemn pentru exterior si usi din lemn pentru interior. Alege-o pe cea care ti se potriveste, tie si casei tale!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea