Constructia casei

#stihl #motoferastrau stihl #motoferastrau

STIHL a lansat un upgrade la “clasicul” motoferastrau MS 180

Unul dintre cele mai cunoscute motoferastraie de piata – MS 180 a primit recent un upgrade tehnic consistent din partea inginerilor de la compania STIHL. Modelul MS 180 este unul dintre cele mai fiabile si mai utilizate modele de motoferastraie din piata. Noua varianta consuma cu pana la 20% mai putin combustibil fata de vechiul model si, foarte important, indeplineste toate normele de poluare impuse de UE, avand cu 70% mai putine emisii de gaze.

MS 180 este un motoferastrau mic, destinat utilizarilor casnice, in constructii, taierea lemnelor de foc, dar si celor care au ca pasiune carvingul (sculptura in lemn cu motoferastraul).

Motorul unui MS180 are 31,8 cm³ si dezvolta 1,9CP. Dar cum orice motoferastrau nu taie cu motorul, ci cu lantul, MS180 are in dotare o sina de de 35 mm pe care se monteaza lantul Picco Micro Mini 3, dezvoltat in uzina STIHL din Elvetia pentru ferastraiele usoare. Noul model dispune si de un dispozitiv de intindere rapida a lantului pentru ca aceasta operatiune sa se desfasoare simplu si rapid, fara alte instrumente.

Compania STIHL are o preocupare constanta in ceea ce priveste cresterea fiabilitatii utilajelor sale, dar si adaptarea acestora la toate normele de poluare in vigoare. Astfel, toate 22 de modele de motoferastraie pe benzina comercializate in Romania au motoare de utltima generatie cu tehnologia 2MIX. Pe langa MS 10, STIHL a pus pe piata inca trei noi modele de ferastraie din gama profesional – MS661, MS880 si MS 461-R. MS 880 este recunoscut ca fiind cel mai puternic motoferastrau din lume, iar MS 461-R este un super-utilaj destinat interventiilor de salvare de tip “SMURD”.

Noul MS 180 poate fi gasit in reteaua de peste 300 de magazine STIHL, la nivelul intregii tari.

Despre compania STIHL

STIHL este o afacere de familie originara din Germania, fondata in 1926 de catre Andreas STIHL. Veniturile grupului in 2011 au fost de 2,6 miliarde de euro, in crestere cu 10,8% fata de 2010. STIHL numara peste 12.000 angajati, detine 6 fabrici, 34 de centre nationale de vanzare, fiind in contact cu 120 de importatori si avand o prezenta in 160 de tari. STIHL Romania este o companie detinuta 100% de firma mama si a fost infiintata in 1997. In prezent STIHL Romania importa motounelte sub brandurile STIHL si VIKING.

Advertorial

  •   2015-01-13
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Socul anafilactic la caine si pisica

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii