Constructia casei

#piscina casa #Ruwe Plus #piscina hidromasaj # echipamente piscina

Spune-mi cum esti si-ti spun ce piscina ti se potriveste!

Se apropie vara, asa ca, daca ai in plan amenajarea unei piscine, trebuie deja sa incepi sa cercetezi piata. Cum sunt multe optiuni, te ajutam sa gasesti piscina perfecta pentru tine. Retine insa un lucru: daca ai deja o piscina, nu este nevoie sa o schimbi cu totul. Este suficient sa o modernizezi adaugandu-i echipamentele potrivite.
 
1. Esti o persoana activa si preocupata de sanatatea ta
 
Iti place sa faci miscare, esti rezistent la efort si te preocupa aspectul fizic. In acest caz, cum majoritatea piscinelor rezidentiale au dimensiuni moderate, dotarea cu un sistem de inot contracurent iti ofera posibilitatea sa inoti cat de mult doresti, indiferent de marimea piscinei. Iti relaxezi mintea si trupul, iti remodelezi musculatura, dar si capeti o conditie fizica de invidiat, sistemul fiind folosit chiar si de sportivii de performanta.

Daca esti in faza de constructie a piscinei, atunci e momentul sa optezi pentru unul dintre diferitele sisteme de inot contracurent. Gasiti aici trei dintre cele mai performante sisteme. 

Daca piscina e construita deja, exista solutii simple si rapide pentru a o transforma fara efort in locul preferat al familiei si prietenilor tai. Cu TREVI si TREVI LUX importate de RUWEPLUS ti se ofera posibilitatea de a te bucura de inot contracurent si hidromasaj cu bule de aer fara a face nici o modificare a piscinei deja construite. Echipamentul este compact si se monteaza la marginea piscinei fiind imediat gata de a fi folosit.

2. Esti o persoana care apreciaza confortul

Petreci mult timp la birou, in fata calculatorului si nu ai timp sa faci miscare atat cat ai dori. In acest caz, ai nevoie de o piscina cu hidromasaj, care te va ajuta sa te relaxezi imediat. Unul dintre cele mai eficiente sisteme de hidromasaj este LIDO, un echipament care se monteaza pe peretele piscinei, pozitionat astfel incat sa actioneze localizat asupra cefei, umerilor si coloanei. Daca vrei sa folosesti hidromasajul pentru intregul corp, atunci ai nevoie de LIDO 2. Acesta poate fi folosit in acelasi timp de doua persoane si actioneaza si ca un sistem mai usor de inot contracurent.

3. Esti o persoana romantica

Programul tau este destul de incarcat sau pur si simplu iti place sa te rasfeti seara cu cateva lungimi de bazin care te si mentin in forma? Dar la fel de mult iti doresti sa inoti sub stele sau sa bei un pahar de vin la marginea piscinei alaturi de persoana iubita...   Atunci trebuie sa ai o piscina luminata si noaptea. Se pot ingloba echipamente de inot contracurent si hidromasaj dotate cu iluminare, dar daca ai construit deja piscina, poti opta pentru un sistem de iluminare plutitor.

Un astfel de echipament este oferit in Romania de RUWE+. Cu 42 leduri albe si 27 colorate, acesta creeaza un efect spectaculos de neon pe marginile piscinei, dar ofera si iluminare in profunzime. Lumina alba generata se disperseaza sub apa, pana la marginile piscinei. Cand apa se misca, se produc valuri de lumina. Apoi, tot cu telecomanda, se pot aprinde ledurile de culoarea aleasa din interiorul sferei, care dau o lumina magica piscinei. Mai multe detalii aici. 

4. Esti o persoana practica

Pentru a simplifica etapele de constructie si proiectare a piscinei, se poate opta pentru o piscina de fibra de sticla JETPOOL ,complet echipata cu inot contracurent, hidromasaj, iluminare incluse in scara piscinei si chiar si capac retractabil sau sistem de incalzire pe timp de iarna. Detalii despre fiecare echipament gasiti aici.

5. Esti o persoana exigenta

Pentru toti a caror exigenta cere calitate, durabilitate, experienta, recomandam produsele germane cu certificat de calitate TUV! Preferi calitatea si echipamentele ale caror functionalitati sunt verificate in timp, vrei sa ai originalul si nu copia, de aceea optezi pt firme cu traditie. Echipamentele oferite de RUWEPLUS sunt fabricate de UWE Germania, firma cu 45 de ani de traditie in executia ireprosabila a echipamentelor complexe si a pompelor de piscina, cu lucrari executate in 40 de tari.

Publicitate

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea