Constructia casei

#usa de garaj sectionala #usa de tip rulou #repartie usa de garaj #usa de garaj #Analko #usi de garaj

Sfaturi pentru repararea usilor de garaj

 

Garajul pastreaza masina ta in stare curata, reprezinta locul in care poti repara masina ori de cate ori este nevoie. Fara o usa de garaj propriu-zisa, spatiul este inutil si poate provoca probleme. Usa de garaj poate fi vazuta ca un accesoriu functional al casei tale, din acest motiv trebuie sa fie de calitate, sa se asorteze cu intreg ansamblu pentru a satisfice preferintele fiecarei familii.

Cum sa repari usa de garaj? Iata care sunt cateva din cele mai importante sfaturi pentru repararea usilor de garaj!

In general usile de garaj sunt alcatuite din doua parti principale: usa in sine si sistemul de deschidere. Ambele parti trebuie sa functioneze in mod corespunzator pentru a nu afecta sistemul de actionare. Pentru a oferi putere, usa de garaj implica utilizarea atat a unor piese metalice, cat si a unor arcuri dure. De obicei, piesele sunt cele care cauzeaza cele mai multe probleme pentru proprietarii usilor de garaj. Din fericire, acestea sunt cel mai usor de rezolvat. Atunci cand faci o reparatie in ceea ce priveste usa de garaj, asigurati-va ca intotdedauna este inchisa.

Verificati daca piesele de metal prezinta urme de lovituri, locuri plate sau ondulatii in cale, apoi va asigurati ca suporturile de montare sunt libere. Puteti strange cu usurinta suporturile din metal, insa daca prezinta locuri deteriorate ar trebui sa fie inlocuite. Piesele ar trebui sa fie aliniate in mod corespunzator si la aceeasi inaltime pe peretii de garaj. In cazul in care piesele sunt inegale, puteti rezolva usor aceasta problema prin slabirea suruburilor, respectiv a celor care fixeaza suporturile de montare si abordati pana revin in pozitia corespunzatoare. O alta problema creata de aceste piese face referire la acumularea de murdarie si grasime in cadrul acestora. Un detergent de uz casnic concentrat va ajuta la eliminarea acestor acumulari de murdarie si grasime.

 

In cazul in care arcul pare a fi o problema, puteti regla tensiunea arcurilor in functie de tipul de garaj. Garajul construit pentru o singura masina va avea doar un arc, care trebuie ajustat de catre un profesionist din cauza cantitatii mari de tensiune regasita in cadrul acestuia. Daca aveti un garaj pentru doua masini, atunci exista doua arcuri a caror tensiune o puteti regla tragand cablul suplimentar prin placa situata deasupra usii sau prin mutarea carligelor la urmatorul semn, in functie de tipul usii: roll-up sau oscilanta.

Daca sistemul de inchidere trebuie reparat, puteti merge la un magazin de piese pentru a achizitiona un nou sistem de deschidere. Pentru a-l monta urmati instructiunile regasite in cutia sistemului de deschidere. Acestea sunt destul de simplu de instalat. In momentul in care nu va dati seama de natura problemei, puteti apela la un profesionist. Acesta va poate indruma cu usurinta sa reparati usa de garaj.

Orice problema ar trebui adresata unui specialist pentru a va asigura ca nimeni nu va fi ranit atunci cand veti repara usa de garaj.

In cazul in care doriti sa va personalizati usa de garaj , Analko Aluminium Industry iti sare in ajutor. Pentru mai multe informatii si tipuri de usi de garaj accesati website-ul www.analkodoors.ro si website-ul www.analkoaluminium.ro .

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului