Constructia casei

#senzori de fum #fum

Senzorii de fum – Iti salveaza viata si previn situatii altcumva ireversibile

Suntem din ce in ce mai interesati de siguranta noastra si a celor din jurul nostru, iar acest lucru ne face sa luam lucrurile in serios si sa apleam la tot felul de detectoare si gadget-uri pentru a preveni un eveniment nedorit. De ce avem nevoie de senzori de fum? Cum ne pot salva aceste detectoare de consecintele unui incendiu?

Pentru a detecta la timp un incendiu sau alt eveniment ce ne poate pune in pericol viata trebuie sa ne asiguram ca avem prin preajma detectoare cu senzori de fum. Acestea sunt sensibile la caldura si fum si detecteaza un incendiu inca din starea lui incipienta, pentru a putea lua masuri in cel mai scurt timp.

Cum sunt montate aceste detectoare de fum?

Aceste sisteme de siguranta pot fi plasate in orice fel de incapere, de la birouri la spatii publice, comerciale sau la domiciliu. Operatiunea de montare se face foarte simplu, prin gaurirea tavanului (de cele mai multe ori) sau a peretilor si insurubarea acestor detectoare in gaurile date. Acest procedeu nu dureaza mult si nu dauneaza suprafetelor pe care sunt puse.

Functionalitati

Un detector cu senzori de fum este un mic aparat care produce un semnal de alarma in momentul in care sunt detectate urme de fum.

Acest semnal de alarma se poate converti in semnal sonor personalizat sau semnal luminos.

Fumul, odata detectat, activeaza cativa mici senzori, iar acestia transmit mai departe un semnal la panoul antiincendiu.

Astfel, toata lumea este alertata si poate lua toate masurile necesare.

Un lucru important de stiut este ca nu trebuie sa amplasam aceste detectoare langa echipamente care produc fum de obicei (cum ar fi langa hota sau langa aragaz). In acest fel, plasarea corecta a detectoarelor ne scuteste de multe alarme false.

Tehnologia a avansat, iar tu poti alege dintr-o gama varianta de echipamente de specialitate, in functie de preferinte. Nu lasa acest lucru sa treaca pe langa tine. Orice incapere ar trebui dotata cu senzori pentru a preveni si controla o situatie de urgenta.

Cu cei de la Ignifugare.eu esti asigurat impotriva fumului si focului. Acestia iti pun la dispozitie usi si pereti antifoc, stingatoare, ecrane de fum, trape de fum, produse si materiale ignifugare, sprinklere, sisteme tehnologice de securitate in caz de incendiu si multe alte dispozitive care aduc un plus de siguranta si confort in orice spatiu industrial, comercial sau personal.

Misiunea specialistilor Ignifugare.eu: Siguranta si protectie prin solutii performante si tehnologii modern

Prin intermediul website-ului ignifugare.eu gasesti toate informatiile necesare pentru a intelege importanta si necesitatea senzorilor de fum.

Programul de lucru este non stop. Vei avea parte de consultanta si sfaturi din partea echipei si iti vei da seama cat de important este sa te protejezi impotriva situatiilor neprevazute.

Date de contact:
Adresa: Strada Concordiei numarul 5 - sector4 – Bucuresti - Romania
Telefon: 0722 672 774
Fax: (+40) 21 33 64 242
E-mail: office@ignifugare.eu

Advertorial

  •   2017-07-27
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Reguli de calatorie cu animalul de companie

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.