Constructia casei

#SecuritInternational #vitralii #sticla

SecuritInternational.ro exceleaza in lucrari dedicate lucrarilor de vitralii si sticla securizata

Daca vreti sa dati un suflu nou locuintei sau casei dvs., trebuie sa stiti ca la SecuritInternational.ro gasiti uimitoarele vitralii disponibile intr-o varietate de modele si culori.

SecuritInternational.ro activeaza in domeniul prelucrarii sticlei de peste 20 de ani, oferind servicii si produse certificate si atent selectionate, cu scopul obtinerii de calitate superioara prin clienti pe deplin satisfacuti.

Compania are grija de fiecare data la furnizorii cu care colaboreaza, importand materiile prime necesare din tari cu renume in domeniu, precum Germania sau Polonia.

Redati culoare casei cu vitralii de la SecuritInternational.ro

Inca din secolul al X-lea, cand au aparut primele vitralii la ferestrele bisericilor, tehnica de obtinere a acestora a avansat si s-a dezvoltat semnificativ. Astfel, cu totii stim ce sunt vitraliile si ca sunt alcatuite din mici bucati de sticla colorata, legate intre ele prin diverse forme.

In ziua de astazi, este raspandita o alta tehnica mai moderna, dezvoltata de Louis Tiffany, care a utilizat sticle colorate diferit si imbinate intr-un mod unic.

Asadar, daca vreti sa va personalizati locuinta, Securitinternational.ro va recomanda sa incercati o solutie decorativa cu o functionalitate complexa, care este la indemnana tuturor – vitraliile.

Pe langa functionalitate, vitraliile ofera un design deosebit oricarei incaperi, clientii putandu-se bucura de motive inspirate din diferite perioade, oferind o nota de rafinament si eleganta.

Daca v-am trezit interesul, SecuritInternational.ro pune la dispozitie o larga diversitate de vitralii de cea mai buna calitate. Totodata, pe suprafata vitraliilor se aplica vopsele speciale si lacuri care sa satisfaca dorintele oricarui client in materie de culori si texturi.

Astfel, principalele caracteristici de care trebuie sa tineti cont atunci cand alegeti vitralii sunt urmatoarele:

  • Se utilizeaza profiluri din plumb, lemn sau alte materiale, in functie de preferinte si nevoi;
  • Sunt realizate din sticla vitrata, diverse materiale semitransparente, precum si accesorii de sustinere, rame si profiluri create in acest scop;
  • Reprezinta o metoda accesibila pentru a va personaliza locuinta intr-un stil unic;
  • Puteti alege dintre numeroase modele, imagini si texturi, in functie de dorinte;
  • Reprezinta un element de iluminat original;
  • Vitraliile pot fi folosite pentru a decora alte obiecte din locuinta, precum oglinzi, usi, pereti din sticla etc;
  • Echipa SecuritInternational.ro ofera garantia calitatii si se asigura ca dumneavoastra veti obtine aspectul scontat.

Indeplinind un dublu rol, atat estetic, cat si functional, vitraliile trebuie alese in concordanta cu locuinta dumneavoastra, nici prea incarcate, nici prea simple, astfel incat sa completeze perfect orice spatiu.

Acestea infrumuseteaza locuinta, fiind o arta creata de experti in domeniu, care aleg cu maiestrie culorile si texturile potrivite, pentru a scoate in evidenta micile detalii.

Vitralii moderne pentru locuinte cu stil de la SecuritInternational.ro

Prin urmare, daca va doriti o schimbare din punct de vedere estetic si functional in locuinta dumneavoastra, vitraliile de la SecuritInternational.ro vor aduce schimbarea de care aveti nevoie.

Calitate si profesionalism in orice etapa, echipa Securitinternational.ro va sta la dispozitie cu o gama diversificata de produse din sticla, ideale pentru orice locuinta.

Pentru comenzi si intrebari suplimentare, va asteptam sa ne contactati la adresa de e-mail securit22@email.ro sau la sediul din Str. Agricultori, nr.113 , Sector 2, Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea