Constructia casei

#piscina #expert instal #pompe submersibile

Scapa de canicula folosindu-te de pompe submersibile!

In curand, dupa ce vom scapa de sezonul ploios, ne vom bucura cu totii de mangaierea tandra a soarelui si de caldura acestuia. Pentru ca verile au devenit din ce in ce mai fierbinti, iar lumea are tendinta de a se retrage pentru cateva zile la mare, la piscine sau la stranduri, gasim de cuviinta sa lansam o idee surogat, si anume pe aceea a detinerii propriei piscine. Pentru aceasta ne vor fi necesare cateva investitii in pompe submersibile si materiale de constructie, minime insa daca avem in permanenta in vedere multiplele beneficii.

O piscina face parte din visul oricarui individ, tocmai pentru a avea la indemana un spatiu in care sa se poata relaxa in voie si in care sa se poata racori in zilele calduroase de vara. Putem astfel face o scurta lista de prioritati, pentru a vedea ce anume ne este necesar in demersul nostru de a ne construi propria piscina. Specialistii in instalatii si accesorii ale acestora, de pe site-ul pompe-submersibile.com.ro ne explica in detaliu cum putem ajunge sa ne bucuram de vara, fara a simti soarele dogoritor, dar permitandu-ne in acelasi timp sa ne si distram in timp ce ne punem planul in aplicare, prin folosirea unor pompe submersibile de cea mai buna calitate, la preturi deosebit de avantajoase.

Care sunt etapele premergatoare folosirii unei pompe submersibile? Vei avea mai inainte de toate nevoie de un spatiu destinat piscinei, spatiu ce va trece prin diferite stadii pana la amenajarea finala. In functie de dimensiunea pe care o alocam piscinei, este totusi indicat sa vedem si cat de aproape de aceasta ne sunt sursele de apa, pentru a putea facilita procesul de captare si acumulare a apei folosind pompe submersibile, de tipul celor gasite pe site-ul pompe-submersibile.com.ro.

In prima faza, ulterior alegerii amplasamentului, va fi nevoie de un marcaj al zonei, ce va delimita zona ce urmeaza a fi pregatita. Cu un excavator, daca nu se doreste sapatura manuala a taluzurilor, se va executa scoaterea surplusului de pamant la adancimea dorita. Fireste, se vor avea in vedere zonele de scurgere a apei si amplasarea conductelor de evacuare, pentru ca ulterior sa se poata trece la etapa de turnare a betonului ce urmeaza a acoperi zona. In acest caz, pot fi folosite anumite tipuri de pompe submersibile de capacitate mai mica, capabile sa aduca apa necesara prepararii si punerii in opera a betonului mai aproape de statia de operare.

Fireste, pentru a putea beneficia de o suprafata plana, se poata folosi o sapa autonivelanta, autovibranta, impermeabila, dupa care se pot aplica straturile finale. Atentie insa, fiind vorba despre un element de constructie ce se afla in contact permanent cu apa (sau semipermanent, in functie de sezoanele de utilizare), va fi necesara aplicarea unui strat de impermeabilizare care poate fi ales dupa bunul plac, dar si in functie de tipul apei.

In anumite cazuri, vor putea fi folosite pentru acoperire fie rasini epoxidice, colorate conform paletarului RAL, fie transparente, autoamorsante sau nu, sau vor putea fi folosite rasini polimerice sau produse de impermeabilizare pe baza de ciment. Ni s-au parut foarte inovative ultimele doua tipuri de hidroizolatii, deoarece produsele de acest tip sunt relativ noi si inovative, depasind caracterul temporar al unor vopseluri obisnuite, reusind sa protejeze impotriva infiltratii de apa la cei mai inalti parametri de calitate. Totusi, inainte de aplicarea hidroizolatiei piscinei, se vor remedia eventualele deficiente de planeitate, eventualele fisuri sau defecte, goluri sau crapaturi, folosind mortare speciale de reparatii, fie cu intarire normala, fie cu intarire rapida, in diferite straturi, de la simple amorse sau mase de spaclu, la straturi cu grosime mai mare, dictata de catre granulatia materialului.

Un prim test al hidroizolatiei se poate face la cateva zile dupa punerea in opera a materialelor, incercandu-se aducerea apei in zona cu ajutorul unei pompe submersibile pe care o putem achizitiona de la pompe-submersibile.com.ro. Daca lucrurile decurg in mod normal (cum ar fi si firesc dealtfel, daca pasii sunt respectati), atunci suprafata poate fi inundata cu apa, folosindu-ne din nou de modelele de pompe submersibile de pe site-ul pompe-submersibile.com.ro. In acest caz veti avea o piscina gata functionala, pregatita sa va primeasca pe toata durata sezonului de vara.

In cazul in care nu ati prevazut din constructie piscina cu guri sau sifoane de scurgere, si nici nu ati alimentat-o la reteaua de canalizare si de evacuare a apei, sau daca sistemul acesta este cumva inundat, in acel caz , folosind pompele submersibile de la pompe-submersibile.com.ro poti realiza si evacuarea apei, care este impinsa inafara datorita presiunii.

Precum se poate vedea, pompe-submersibile.com.ro va sare in ajutor nu doar cu idei prin care sa va puteti racori de-a lungul vremii, ci va ofera si produsul de tip 2 in 1, prin faptul ca poate realiza atat admisia, cat si evacuarea surplusului de apa. Usor si la indemana, pe site-ul pompe-submersibile.com.ro puteti gasi cele mai bune modele de pompe submersibile la preturi foarte mici. Tot aici puteti beneficia si de garantia produsului, dar si de informatii specializate cu privire la modul acestora de functionare. Mai multe detalii pot fi gasite si pe pagina de Google+, si anume pe plus.google.com/u/0/b/100446753168460902500/+Pompe-submersibileRo.

Asadar, nu ezitati si puneti-va dorintele in practica. Precum vedeti, chiar si cele mai "arzatoare" dintre acestea isi pot gasi solutia, una accesibila si de-a dreptul irezistibila. 

Despre EXPERT INSTAL GROUP SRL

Expert Instal Group este o companie cu capital integral romanesc, constituita in anul 2005, axata pe comercializarea produselor din domeniul instalatiilor sanitare si de incalzire, fiind distribuitor autorizat Saunier Duval, Tricomserv, Well,Vaillant Experienta de aproape zece ani a facut din Expert Instal Group una dintre cele mai de incredere companii de profil din Bucuresti si din tara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea