Constructia casei

#tipuri de pardoseala #pardoseala flotanta #pardoseala

Pardoseli flotante – sistemul ascuns care eficientizeaza spatiul de lucru

Atentia fata de nevoile angajatilor impreuna cu atentia acordata eficientizarii muncii reprezinta cheia productivitatii in orice companie.

Antreprenorii trebuie sa tina cont de mai multe elemente care impreuna fac afacerea sa mearga "cu spor", printre ele aflandu-se asigurarea confortului maxim pentru angajati, utilarea birourilor cu tehnologie moderna, redirectionarea cablurilor prin sisteme speciale si sub pardoseli flotante, utilarea spatiului cu plante verzi sau ventilarea corespunzatoare a incaperii.

Este important ca un antreprenor sa vina in intampinarea acestor nevoi si sa asigure indeplinirea tuturor cerintelor pentru a porni cat mai usor la drum. Spatiul are un rol foarte important, iar un manager bun tine cont de trenduri si de sfaturile specialistilor.

Tehnologia pardoselilor flotante

Un sistem prin care pardoseaua este suspendata deasupra solului pe un cadru special. Spatiul rezultat este util din varii motive. De cele mai multe ori, companiile pentru astfel de pardoseli pentru a putea redirectiona cablurile inestetice si inoportune.

Pe langa faptul ca incaperile vor parea mai mari si mai aerisite, cablurile nu vor mai incomoda, iar spatiul va fi folosit la maximum. Ba mai mult, unii aleg sa redirectioneze conductele de apa pe sub podea, folosind caldura reziduala a acestora pentru a avea o podea incalzita. In cazul unor companii cu computere si aparatura de calibru mare, spatiul oferit de o pardosea flotanta ajuta la racire si ventilare.

Cum se monteaza?

Pentru a beneficia de un astfel de sistem, este foarte important sa apelam la o firma specializata. Pentru a intelege procesul, Milucon.ro, lider in implementarea de astfel de sisteme, iti explica procesul:

Se monteaza sistemul format din schele si cadre menite sa sustina placile de pardosea. Aceste sisteme sunt amplasate pe absolut toata suprafata incaperii vizate. Cand sistemul este asezat corespunzator, pardoseaua este montata sub forma unor placi. Acest lucru este deosebit de util pentru ca placile pot fi inlaturate individual atunci cand avem nevoie de acces la spatiul de sub pardosea.

Astfel, pardoselile flotante sunt un sistem din ce in ce mai intalnit in birouri si fabrici pentru urmatoarele folosinte:

  • Redirectionarea cablurilor mari ale calculatoarelor, sistemelor electrice si de iluminat;
  • Utilizarea pentru diverse sisteme de aerisire si racier;
  • Redirectionarea tevilor si conductelor de apa sau gaze natural;
  • Utilizarea pentru montarea unor sisteme speciale de incalzire;
  • Conducte de scurgere, prelungitoare si alte tipuri de cabluri si tevi.

Aceasta montare este deosebit de rapida si permite oamenilor din incapere sau birou sa isi reia cu usurinta activitatile zilnice foarte repede.

Pe zi ce trece, aceste sisteme devin din ce in ce mai cautate datorita beneficiilor evidente si convingatoare. Pretul nu este unul ridicat, iar avantajul cel mai mare este faptul ca spatiul dintr-o cladire este folosit inteligent, zona de lucru devenind foarte aerisita si ergonomica. Desi intre pardosea si sol exista totusi un spatiu aproape gol, placile sunt foarte solide si fixe, deci nu trebuie sa existe deloc griji din punctul acesta de vedere.

Daca pe lista caracteristicilor importante pentru tine si spatiul tau se afla productivitatea si eficienta, alege cu incredere la sisteme de pardoseli flotante.

Milucon garanteaza servicii de cea mai inalta calitate prin montarea atenta a unor pardoseli inteligente si trainice.

Pentru mai multe informatii intra pe Milucon.ro si apeleaza cu incredere la serviciile noastre.

Sediu: Drumul Tabereri nr. 87A, Bucuresti

Telefon: 0766 419 049

Email: office@Milucon.ro

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului