Constructia casei

#tigla metalica #tigla #acoperis

Montarea de tigla metalica acoperis este caracteristica constructiilor performante

Un element important la finisarea sau reconstituirea unei case este cu siguranta acoperisul.

Fie ca alegem tigla ceramica sau tigla metalica acoperis, e bine ca atunci cand facem alegerea de cumparare sau contractare de servicii sa fim informati in legatura cu tipurile de acoperis care consideram ca sunt cele potrivite.

Din ce in ce mai des auzim de tiglele metalice si observam ca multi folosesc acest tip de placi in detrimentul celor clasice, chiar daca cele din urma sunt inca o alegere majora pe piata constructiilor.

Ei bine, trendul ascendent al tiglelor metalice se datoreaza avantajelor acestui tip de acoperis, devenit un invelis foarte popular pentru cladirile construite si renovate in zilele noastre.

Montarea unor astfel de acoperisuri prezinta beneficii clare, cel mai relevante atunci cand firma de montare este formata din profesionisti iar materialele folosite sunt de top. BDM Roof System va prezinta beneficiile principale ale tiglelor metalice, conform experientei si feedbackului miilor de clienti multumiti:

  • Montaj – O echipa de profesionisti nu intampina deloc dificultati in montarea acestui tip de tigle si accesorii.

Fixarea acestora dureaza mai putin decat in cazul altor tipuri de acoperisuri datorita structurii si multitudinii de accesorii create special.

Montatorii seriosi de astfel de tigle ofera in majoritatea cazurilor accesorii auxiliare, garantie si consultanta, eliminandu-se total incertitudinile privind utilitatea si eficienta acestor sisteme de acoperire.

  • Greutate – In comparatie cu tiglele ceramice, acoperisurile din table sau tigle metalice sunt mult mai usoare. In cazul renovarii unor structuri mai vechi, de exemplu, integritatea cladirii nu va avea de suferit, greutatea exercitata de acoperis fiind mult mai mica.
  • Durabilitate – Pe cand tigla traditionala poate avea o durata de viata intre 8 si 25 de ani, tigla metalica acoperis poate dura pana la 70 de ani, de unde reiese ca investitia este una excelenta.

Modul in care aceste table si tigle metalice sunt concepute le ofera o rezistenta sporita in fata fenomenelor naturale si meteorologice iar metalul in sine nu se degradeaza in aceleasi moduri in care o face cel folosit la un acoperis traditional.

  • Mentenanta – Intretinerea acoperisurilor din tigle metalice nu presupune cheltuieli foarte mari.

Aceste placi sunt tratate sau formate din aliaje ce nu ruginesc, iar muschii nu se vor dezvolta pe ele. Acoperisurile vor arata foarte bine pentru o perioada indelungata.

  • Siguranta si economie – In cazul unor intamplari nefericite, acoperisul va ramane intact. Flacarile sau descarcarile electrice nu ameninta aceste acoperisuri.

In plus, materialul descurajeaza acumularea zapezii iarna sau infiltrarea apei in timpul ploilor. Economia se face prin prisma izolarii. Tiglele metalice reusesc sa mentina mult mai bine caldura in interior in anotimpul rece.

Echipa BDM Roof System pune la dispozitia clientilor servicii ireprosabile realizate de o echipa de profesionisti ce folosesc produse si materiale de cea mai inalta calitate.

Compania se bucura de un portofoliu de mii de proiecte realizate cu succes si clienti foarte multumiti. Ba mai mult, iti stam la dispozitie cu asistenta completa si consultanta specializata in alegerea montarii de tigla metalica acoperis.

Astfel, vei cunoaste in totalitate caracteristicile produselor si serviciilor achizitionate si te vei bucura de lucrari mulate perfect pe nevoile tale.

Pentru ca lucrarile fiecarui client sunt unice, echipa analizeaza cu mare atentie proiectele si creeaza oferte personalizate optime fiecarui caz in parte.

Garantia lucrarilor este cu siguranta prezenta, insa garantia profesionalismului este ceea ce ne diferentiaza de alte companii si poate fi descoperita aici.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare