Constructia casei

#cade din lemn #mobina construct #constructie case #case

Mobina Construct prezinta case din lemn, o alternativa atractiva

Conform celor de la Mobina Construct, constructia cu lemnul poate fi foarte interesanta, luand in considerare nenumaratele avantaje pe care le ofera acest material. Fiind solid, usor si flexibil in acelasi timp, permite o asamblare rapida a structurilor prin diverse tehnici, iar acest lucru duce la o economisire de timp si a fortei de munca.

 

In aditie, lemnul are o rezistenta indelungata atat la materiale, cat si la deteriorarea ce se realizeaza in timp, iar longetivitatea constructiei este de asemenea o sursa de economie pe termen lung.

Pe langa asta, un alt mit pe care cei de la Mobina Construct vor sa-l demonteze in ceea ce priveste constructia caselor din lemn, este faptul ca riscul de incendiu este aproape nul, contrar ceea ce am putea sa credem.

Lemnul este materialul perfect de constructie si datorita faptului ca ofera o libertate arhitecturala grozava si un aspect estetic deosebit unei case.

Din punct de vedere termic, constructia caselor din lemn poate fi considerata foarte serioasa. Pentru o grosime subtire a peretilor, rezistenta termica este foarte buna, datorita faptului ca intreaga grosime a peretilor contine deja izolatie, in contrast cu constructia din caramida sau elemente de structura care deja iau 20 cm din grosime fara nici un fel de izolatie. Confortul higrometric este de asemenea bun, datorita faptului ca lemnul regleaza in mod natural umiditatea.

in final, lemnul este bun si pentru mediul inconjurator. Amprenta ecologica a lemnului este mica, din cauza faptului ca plantatiile contribuie la absorbirea dioxidului de carbon pe care il producem si din cauza faptului ca este biodegradabil.

Mobina Construct, specialistii tai in constructii case din lemn

Mobina Construct este o firma de constructii case din lemn din Suceava, ce a dezvoltat o pasiune pentru prelucrarea lemnului. in urma dezvoltarii acestei pasiuni, vine si expertiza, dar si experienta pe care au dobandit-o cei din echipa Mobina Construct de-a lungul timpului, in nenumaratele vise pe care le-au implinit prin constructia caselor din lemn pentru diversi clienti.

Cei de la Mobina Construct au peste 25 de ani de experienta si iti pot oferi garantia unei constructii de la A la Z la cele mai inalte standarde. Majoritatea clientilor lor s-au indragostit de casele din lemn construite, in momentul in care au vazut ca visele lor s-au transformat in realitate.

Echipa de profesionisti in constructii case din lemn de la Mobina Construct folosesc doua tehnologii de constructie. Primul sistem este cel clasic, pe care il folosesc foarte multe firme de constructii de case din lemn, dar si pe care l-au descris in amanunt pe pagina de tehnologie din website-ul lor; iar cel de-al doilea sistem de constructie este sistemul denumit "Casa Pasiva", un sistem mai deosebit si mai rapid de constructie prin care ies in evidenta, pe care l-au descris de asemenea in amanunt pe pagina dedicata tehnologiei din website-ul lor.

Modul in care se lucreaza in cadrul echipei celor de la Mobina Construct este unul foarte profesional, avand la dispozitie o echipa de ingineri specializati, propria cherestea, dar si o gama diversa de utilaje cu care fac minuni.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului