Constructia casei

#acoperius #acoperis terasa #acoperis casa

Implementarea de acoperis pentru terasa genereaza conditii optime de purificare a aerului – Afla mai multe!

Exista doua mari avantaje atunci cand se opteaza pentru montarea unui acoperis verde: privelistea oferita de gradinile instalate pe aceste suprafete si asigurarea habitatelor de flora din ce in ce mai perturbate de activitatile specifice cadrelor urbane.

Mai mult, proiectele de acoperis terasa genereaza o serie importanta de beneficii private si publice pe termen scurt si lung.

Despre beneficiile multiple aduse de acoperisurile verzi zonelor urbane

Impanzirea oraselor cu acoperisuri verzi care sustin flora si care ajuta la producerea oxigenului reprezinta o modalitate la indemana pentru a ne asigura ca planeta ramane verde si sanatoasa si pentru generatiile viitoare.

Beneficii directe aduse cladirilor si utilizatorilor acestora

  • Asigurarea unui strat izolator acoperisului, care optimizeaza in mod natural temperatura interioare, reducandu-se costurile pentru resursele energetice utilizate;
  • Izolarea fonica - Zonele urbane sunt caracterizate de zgomot exterior prelungit, astfel ca orice forma de izolatie fonica este binevenita;
  • Acoperisurile verzi sunt un detaliu care fascineaza - Estetica conferita de aceste instalatii de vegetatie bucura privirea si ofera un aspect general placut cladirilor.

Beneficii aduse societatii

  • Combaterea efectului de sera;
  • Combaterea temperaturilor extreme din timpul verii;
  • Contribuie la imbunatatirea sistemului de drenare a apelor pluviale, prelungind durata de viata a instalatiilor de scurgere;
  • Producerea de oxigen.

Delimitarea caracteristicilor tipurilor de acoperis terasa verde montate de expertii Milucon

Gratie dezvoltarii materialelor si echipamentelor necesare pentru montarea acoperisurilor verzi, acest tip de proiecte capata amploare si in zonele urbane din Romania.

Pentru a fi montate optim, este necesara asigurarea tuturor conditiilor pentru dezvoltarea armonioasa a vegetatiei la inaltime, fara lucrari de intretinere ulterioare, precum si selectarea sistemului cu straturile potrivite pentru protejarea acoperisului.

  • Terasa verde de tip extensiv - Este alcatuita din vegetatie de dimensiuni mici, care nu creste mult in inaltime si care nu necesita intretinere.
  • Terasa verde de tip intensiv - Lucrarile de amenajare terasa verde vegetatie intensiva sunt proiecte ample si includ crearea unui spatiu impresionat, unde beneficiarii se pot relaxa.

Aceste proiecte pot include plantarea arbustilor de mici dimensiuni, flori si alte plante care rezista la temperaturile si conditiile de mediu specifice zonei unde vor fi executate.

Datorita diversitatii plantelor selectate, beneficiarii trebuie sa efectueze periodic anumite lucrari de fertilizare si intretinere.

Structura sistemelor verzi de hidroizolare

Structurile sistemelor pentru proiectele de acoperis sau terasa verde au in componenta mai multe straturi cu rol bine stabilit, putand fi instalate pe suprafete plane sau inclinate, compuse partial sau total din diferite specii: plante de tip sedum, iarba, licheni, flori si chiar arbusti mici.

Membranele antiradacina asigura bariera dintre suprafata acoperisului si radacinile vegetatiei plantate, in timp ce straturile pentru alcatuirea sistemului de drenaj corespunzator retin apa in compartimente speciale, pastrand necesarul de apa pentru hidratarea pamantului si redirectionand surplusul spre gurile de scurgere.

Contactati reprezentantii companiei Milucon pentru detalii legate de conditiile optime pentru instalarea sistemelor de acoperis verde, costurile implicate si recomandarile de intretinere: 0766.419.049.

Pentru alte informatii privind serviciile prestate, accesati Milucon.ro.

E-mail - office@milucon.ro

Adresa - Strada Drumului Taberei 87A, Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea