Constructia casei

#curatare cosuri fum #curatare cosuri

IgienaServ.ro – Servicii profesionale de curatare cosuri fum ce garanteaza utilizarea sigura a instalatiilor de incalzire

Venirea sezonului rece accentueaza nevoia stringenta de a pune la punct instalatiile de incalzire si aerisire, prin efectuarea operatiunilor de verificare, curatare si inlocuire a elementelor defecte.

 

Indiferent ca este vorba de locuinte sau de spatii industriale si comerciale, serviciile de curatare cosuri fum sau a tubulaturilor de ventilatie determina purificarea aerului si siguranta utilizarii respectivelor instalatii.

De ce este importanta curatarea periodica a tubulaturilor de ventilatie si a cosurilor de evacuare fum?

  • Respectarea legislatiei - Legislatia in vigoare include reglementari clare in ceea ce priveste masurile necesare pentru a face fata situatiilor de urgenta, reguli si norme pentru prevenirea si stoparea incendiilor, specificatii pentru securitatea si igiena in cadrul de munca, impunandu-se curatarea tubulaturii de ventilatie si a cosurilor de fum;
  • Aer proaspat, necontaminat - Calitatea aerului respirat este importanta pentru mentinerea unei stari bune de sanatate, tehnologia moderna pentru curatarea cosului de fum si a tubulaturii pentru ventilatie asigurand purificarea aerului din spatiile rezidentiale, industriale sau comerciale;
  • Evitarea declansarii incendiilor - Atat in locuinte, dar mai ales in spatiile industriale, acolo unde este necesar lucrul cu anumite substante cauzeaza depuneri usor inflamabile care pot cauza izbucnirea unui incendiu.

Cat de des ar trebui efectuate aceste operatiuni de curatare?

Indiferent ca este vorba de spatiile rezidentiale sau de birouri, hale industriale sau orice alt spatiu care este prevazut cu astfel de instalatii, verificarile si procesul de igienizare trebuie efectuate anual.

Specificul si frecventa de utilizare determina intervalul de curatare, cu precadere cand este vorba de spatiile industriale.

De exemplu, in industriile textila, alimentare, prelucrarea lemnului, in cadrul spalatoriilor si vopsitoriilor, unde se lucreaza si sunt evacuate zilnic substante explozive sau administratori si compania specializata curatare cosuri fum si sisteme de ventilatie.

Totodata, verificarea si desfundarea cosurilor de fum din locuinte este deosebit de importanta: funinginea si reziduurile rezultate dupa arderea lemnului cauzeaza infundarea acestora, reprezentand un real pericol de incendiu.

Rapoartele pompierilor cu privire la incendiile casnice sunt ingrijoratoare: 16% din incendiile anuale au drept cauza principala echipamentele de incalzire si cosurile de fum neingrijite si curatate la momentul oportun.

De ce este nevoie sa efectuam reviziile si igienizarea periodica a cosurilor de fum printr-o companie specializata?

Indiferent de cadrul verificat, profesionalismul si aparatura utilizata pentru acest tip de servicii ofera rezultate net superioare si sigure din toate punctele de vedere comparativ cu lucrarile efectuate pe cont propriu, care nu sunt recomandate si sustinute de legislatia reglementata in aceasta directie.

Compania IgienaServ detine echipamente de ultima generatie si echipe de profesionisti avizati si instruti pentru a le utiliza spre a oferi de fiecare date servicii ireprosabile si instalatii curate si sigure de utilizat.

IgienaServ.ro – Servicii diverse pentru buna functionare a instalatiilor de incalzire si de evacuare a fumului

Fiind o companie specializata in igienizarea hotelor, cosurilor de fum si sistemelor de ventilatie, IgienaServ.ro pune la dispozitia clientilor echipe de specialisti, aparatura necesara si substantele corespunzatoare fiecarui tip de igienizare.

Pentru efectuarea inspectiile periodice si pentru a beneficia de servciile companiei, luati legatura cu unul dintre reprezentanti, telefonic: 0722.672.774 / 021.336.42.41 sau online: office@igienaserv.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea