Constructia casei

#curatare hota #hota

5 motive pentru care trebuie sa beneficiezi de serviciile de curatare hota chiar azi

Serviciile profesionale de curatare hota se adreseaza tuturor celor care detin o hota sau mai multe echipamente electrocasnice din aceasta gama, fie ca vorbim de restaurante sau bucatarii personale, fiind recomandate pentru indeparta orice pericol de incendiu cauzat de o curatare neadecvata a acestora. Prin urmare, serviciile profesionale de curatare hota trebuie accesate in cel mai scurt timp, mai ales in cazul in care in ultimii doi ani nu ati solicitat astfel de servicii.

Hotele din restaurante sunt supuse unei utilizari mult mai intense decat hotele din locuinte, de aceea ele trebuie curatate mult mai des.

E de preferat ca acestea sa fie curatate de cel putin doua ori pe an de catre o echipa profesionista, insa se poate si mai des in cazul in care depunerile de grasimi ingreuneaza buna functionare a acestor echipamente electrocasnice.

Orice proprietar de restaurant detine una sau mai multe hote. Daca ignori procesul de curatare al acesteia si nu apelezi la profesionisti risti ca hota sa nu mai functioneze cum trebuie si, chiar mai mult, sa se produca un incendiu.

De aceea, in orice restaurant curatarea hotei trebuie sa fie o proritate.

Iata 5 motive utilitare pe care trebuie sa le stii despre serviciile de curatare hote:

1. Curatarea hotelor este impusa de legislatia din Romania pentru prevenirea incendiilor;

2. In cazul restaurantelor, este nevoie sa apelati la o echipa profesionista pentru curatarea hotelor din bucatarie. Oricat de usor si rentabil ar fi ca hota sa fie curatata de un angajat, riscurile sunt prea mari;

3. Trebuie ca hota sa fie curatata mai mult de doua ori pe an, in functie de cat de mult este utilizata, precum si in functie de tipul de mancare care se gateste in restaurant;

4. O echipa profesionista va curata fiecare zona a hotei, ceea ce sporeste gradul de siguranta in privinta utilizare a echipamentelor electrocasnice din aceasta gama;

5. Hotele asigura un mediu de lucru igienic, are o eficienta sporita si reduce riscurile de incendii, ceea ce inseamna ca serviciile de curatare si igienizare a sistemelor de ventilatie si tubulaturi sunt cu atat mai importante;

Posibilitati nelimitate pentru beneficiarii serviciilor de curatare hote

Este practic imposibil ca o hota sa fie mentinuta curata, mai ales daca este foarte utilizata. Singura solutie consta in curatarea ei periodica pentru ca aceasta sa functioneze in continuare in conditii optime.

Curatarea hotei de catre o echipa de profesionisti presupune folosirea unor detergenti si a unor substante decolmatoare, aplicate cu ajutorul unor echipamente specializate.

Cat dureaza procesul?

Nu mai mult de cateva ore, iar "deranjul" creat este unul minim, in comparatie cu beneficiile produse de astfel de servicii utilitare realizate de profesionisti cu experienta in domeniu.

Din anul 1999 firma asigura servicii de specialitate de curatare hote, angajare bone sau alpinism utilitar.

Cu peste 200 de angajati instruiti permanent pentru servicii profesionale intr-un timp scurt, firma a reusit sa se impuna pe piata din Romania.

Serviciile sunt disponibile in intreaga tara. Beneficiati de servicii de calitate la standarde europene realizate cu echipamente si materiale moderne, avizate de institutiile autorizate.

Date de contact

Pentru mai multe informatii accesati acest website: igienaserv.ro

Reprezentantii Igiena Serv pot fi contactati la numarul: 0722.672.774.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea