Constructia casei

#proiecte case mici #case mici #constructie casa

Idei pentru proiecte pentru case mici si buget redus

Nu sunt tocmai putine persoanele care daca ar trebui sa aleaga poate intre a locui intr-o casa sau intr-un apartament, ar alege cel mai sigur sa locuiasca intr-o casa. Insa dupa cum bine stim cu totii, nu e mereu usor sa iti achizitionezi o locuinta in zilele noastre, in speta din punct de vedere financiar.

O solutie ar fi in acest sens insa apelarea la proiecte case mici, care sa fie insa construite in asa fel incat sa nu se simta nici o lipsa de spatiu, sa nu existe nici cheltuieli foarte mari.

Idei inovative pentru proiecte case mici

In lumea in care traim, care devine parca pe zi ce trece tot mai aglomerata, ideea de aceste v poate fi perfecta. Intr-adevar multe persoane isi doresc sa locuiasca intr-o casa mai degraba decat intr-un apartament, isi doresc insa o locuinta cu buget redus si o locuinta care sa le ofere in acelasi timp suficient spatiu.

Desi poate parea greu de realizat, acest lucru nu e deloc imposibil cu proiecte case mici potrivite. De ce? Pentru ca atata timp cat spatiul este repartizat in mod corespunzator, nu e dificil sa se obtina atat senzatia de suficient loc de desfasurare a vietii de zi cu zi, cat si de comfort.

In plus, tendita cea mai noua la astfel de proiecte case mici este si ca acestea sa fie unele cu mansarda de cele mai multe ori.

Case cochete si proiecte case mici

Cu proiecte case mici nu trebuie sa ne imaginam mereu ca ele vor fi foarte inghesuite sau lipsite de spatiozitate. Din contra, modelele mai noi de astfel de proiecte case mici sunt ideale din multe privinte, inclusiv din prisma faptului ca ele sunt foarte cochete, moderne, pot fi mansardate chiar, iar in plus, bugetul necesar pentru astfel de proiecte case mici este unul care poate sa se incadreze mult mai simplu in bugetul de care dispun tot mai multe persoane.

Daca urmarim atent ofertele de astfel de proiecte case mici, vom observa ca un model comun mai nou este cel cu parter si etaj mansardat, cu un aspect foarte modern si care ofera spatiu generos.

Multe dintre astfel de proiecte case mici sunt unele care prevad poate de cele mai multe ori circa doua sau trei dormitoare si un living destul de spatios.

Acestea pot fi insa mai mult decat suficiente pentru o familie chiar, in speta daca luam in considerare si ideea unei amenajari corespunzatoare a spatiului din acest tip de locuinte pornind de la proiecte case mici.

Exista bineinteles de cele mai multe ori si posibilitatea de a se efectua anumite modificari asupra unor proiecte case mici, astfel ca prin colaborarea cu o companie potrivita, nu va mai fi atat de dificil sa alegem dintre diversele v unul care sa se potriveasca perfect necesitatilor si asteptarilor noastre, chiar daca ulterior poate vom dori unele modificari.

Asadar, ideile pentru achizitionarea unei locuinte cu buget redus vor incorpora de cele mai multe ori aceste proiecte case mici, moderne si perfecte pentru ceea ce multe persoane isi doresc in zilele noastre.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea