Constructia casei

#design interior #amenajari interioare #scari #constructie casa

Fii intotdeauna la inaltime! Urca pe scari de sticla securizata inspre succesul tau

In ultimii ani, inovatia in arhitectura si in amenajarile interioare s-a remarcat prin utilizari diverse ale materialelor traditionale. De exemplu, sticla nu mai este un simplu material din care se realizeaza doar geamuri sau oglinzi, ci aplicabilitatea acesteia este mult mai vasta: pardoseala din sticla, scari de sticla sau pereti din sticla.

Fabrica Securit este specializata in manipularea sticlei sub diverse forme si isi propune sa creeze moduri cat mai ingenioase si moderne de utilizare a sticlei.

Scari de sticla securizata – Rezistenta si eleganta

Cea mai frecventa intrebare in cazul scarilor de sticla este: sunt scarile din sticla securizata rezistente?

Specialistii Securit garanteaza durabilitatea in timp si rezistenta acestora. Sticla este un material des folosit in constructiile arhitecturale moderne deoarece imbina gradul ridicat de rezistenta cu aspectul estetic elegant.

Fabrica Securit are o experienta de peste 20 de ani in prelucrarea si fabricarea sticlei securizate.

Aceasta se remarca prin urmatoarele proprietati:

  • Rezistenta la socuri puternice - Datorita temperaturii foarte mari care este aplicata in procesul de fabricare (680 grade Celsius);
  • Stabilitate la diferentele de temperatura;
  • Spargerea se realizeaza prin fragmentare;
  • Reducerea riscurilor de accidentare;
  • Prezinta caracteristici anti-fonice;
  • Originalitate in designul interior.

Inovatie in amenajarea spatiilor

Scarile de sticla confera un impact vizual deosbit in orice incapere. Echipa Securit pune la dispozitie beneficiarilor posibilitati de personalizare multiple.

De exemplu, clientii pot opta pentru realizarea treptelor din sticla colorata, sablata, clara sau care sa prezinte numeroase decoratiuni. De asemenea, se poate realiza si aspectul de sticla sparta. Montarea acestora se face pe schelet metalic sau se pot placa pe materiale precum: lemn sau beton.

Formele si dimensiunile scarilor pot varia in functie de preferinte. Imbinarea tehnologiei cu maiestria specialistilor Securit in manipularea sticlei se realizeaza cu desavarsire.

Pentru a pune in evidenta acest lucru, scarile pot fi dotate cu un sistem de iluminare LED. In acest mod, treptele de sticla vor capata un aspect nonconformist si vor atrage toate privire.

Aplicatii inovatoare din sticla

Firma Securit realizeaza numeroase proiecte pe baza de sticla, menite sa dea un aspect deosebit spatiilor interioare sau exterioare si sa pastreze functionalitatea acestora:

  • Cabine de lift vitrate

Lifturile din sticla (sau vitrate) reprezinta un progres in imbinarea tehnologiei cu arhitectura pe piata din Romania.

Sunt destinate constructiilor moderne din centre comerciale, birouri, locuri in care elementele vizuale sunt esentiale in conturarea unei imagini spectaculoase.

Cabinele, care se remarca prin calitate superioara, asigura o “calatorie” sigura si fascinanta pentru pasageri.

  • Pardoseli de sticla

Se remarca prin accentul pus pe luminozitate si aspectul de spatialitate conferit unei incaperi. Acest tip de pardoseala este mai rezistent decat gresia sau parchetul, asigurand securitatea beneficiarilor.

Exista posibilitatea personalizarii cu aspect de vitraliu, element care confera un aspect vizual fascinant.

Date de contact

Orice proiect indraznet pe baza de sticla poate deveni realitate cu ajutorul maestrilor Securit.

Viziteaza website-ul www.securitinternational.ro si intra in lumea fascinanta a aplicatiilor din sticla.

Firma Securit se impune drept etalon pe piata de profil, de aceea produsele si proiectele sunt superioare din punct de vedere calitativ si sunt realizate in colaborare cu specialisti in domeniu din Romania.

Telefon: 021 321 31 77

E-mail: office@securitinternational.ro

Adresa: Strada Agricultori, nr. 113, Sector 2, Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului