Constructia casei

#structuri rezistenta #alegere bca #bca

De ce sa alegi un BCA special pentru structuri de rezistenta

Structurile de rezistenta sau portante, au nevoie de un material solid si omogen rezistent pentru a sustine o compresiune puternica.

CELCO STRUCTOTERM este un astfel de material, pe baza de BCA, destinat exclusiv unui astfel de scop. Acesta rezista la o compresiune de cel putin 5 N/mm2 si, spre deosebire de alte materiale existente pe piata, confera si izolare termica, avand si o longevitate sporita, totodata. Iata cateva motive pentru care sa folosesti acest produs revolutionar pentru construirea structurilor portante:

Este rezistent la compresiune

BCA CELCO STRUCTOTERM este similar, in ceea ce priveste rezistenta, cu caramida. Poate sustine o zidarie greoaie fara probleme, atunci cand este montat corespunzator. Chiar este recomandat pentru zidariile portante, asigurand o mai mare siguranta cladirilor din zonele seismice sau a zonelor predispuse la inundatii.

Este important sa stii ca BCA CELCO STRUCTOTERM are aceeasi rezistenta, pe toate fetele. Indiferent cum este asezat in zidarie, isi pastreaza rezistenta de minim 5 N/mm3.

Este ignifug

Produsele CELCO destinate structurilor de rezistenta sunt ignifuge si rezista chiar si in cazul unor astfel de calamitati naturale sau cauzate de catre om.

Este un material durabil si accesibil

Rezistent in fata schimbarilor climatice si totodata foarte solid, CELCO STRUCTOTERM este un material longeviv, care trece fara probleme testul timpului. In plus, este accesibil pentru orice buzunar, in ciuda acestei rezistente crescute.

Este termoizolant si rezistent la mucegaiuri

Pentru ca are o structura poroasa, BCA-ul destinat zidariilor de rezistenta de la CELCO termoizoleaza cu succes orice constructie, indiferent de zona in care este amplasata aceasta. In plus, capacitatea sa de a absorbi apa este foarte redusa, asa ca mucegaiul si igrasia nu se numara printre problemele pe care le-ar putea ridica o constructie care il are la baza. Este ideal pentru o locuinta confortabila sau chiar pentru construirea unui spatiu comercial rezistent si durabil.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea