Constructia casei

#oferte de lucru #constructie casa #firma de constructii

Cum sa alegi firma de constructii din cateva click-uri. Avenir Concept lanseaza 5oferte.ro

Acum este mai mult mai simplu sa gasesti o firma pentru renovarea apartamentului, inlocuirea timplariei , constructia unei case sau orice lucrare de constructie odata cu aparitia platformei specializate 5oferte.ro.

Platforma este detinuta de Avenir Concept , companie tanara si de viitor tocmai pentru ca este perfect adaptata la cerintele prezentului. Dupa succesul portalului arhitectilor, proiecte-online.com, care aduna intr-un singur loc cei mai talentati si promitatori arhitecti din tara, Avenir Concept face inca un pas si creeaza locul de intalnire ideal dintre cerere si oferta pe piata constructiilor si amenajarilor prin lansarea 5oferte.ro

Avantaj client: profesionistii sunt usor de gasit

Pentru a avea succes, prima conditie a unui concept este sa fie simplu, iar 5oferte.ro este pe atat de simplu pe cat este de eficient.

Totul pleaca de la ideea ca nevoia de profesionalism este din ce in ca mai acuta. Am inceput sa ne dam seama ca e imposibil sa ne pricepem toti la toate, iar ca treaba sa fie bine facuta trebuie sa apelam la specialisti, la oameni dedicati, calificati, care sa emita si factura.... Evident, un pret mai bun nu este nici pe departe ultimul criteriu.

Cum functioneaza?

E simplu si e online. Platforma 5oferte.ro este locul de intalnire dintre clientii care au lucrari de efectuat cu societatile specializate care pot efectua aceste lucrari. Paleta de lucrari ce pot fi contractate prin intermediul portalului lansat de Avenir Concept cuprinde toate categoriile de proiecte din constructii si amenajari. De la constructii noi, case de locuit sau cladiri industriale, la lucrari conexe, cum ar fi izolarile pe exterior sau interior, acoperisuri sau invelitori, tampalrie, lucrari de zugravit, tapet, gresie sau faianta, lucrari din inox sau fier forjat, pana la servicii pentru animale de companie sau baby-sitting.

Fieare din cele doua categorii, are  o sectiune dedicata. „Platforma grupeaza firme capabile sa efectueze orice lucrare de constructii sau mai amplu orice lucrare  legata de casa , de la conceperea ei de catre arhitect si cei care intervin in procesul de avizare/autorizare pina la cei care pot furniza mobila de bucatarie si restul mobilerului necesar pentru a amenaja un camin de vis.’’

Ce e nou ? In 3 pasi aveti acces la  cele mai competitive cinci  oferte

 Noutatea absoluta adusa de Avenir Concept prin aceasta platforma este garantia competitivitatii , prin autoselectia celor mai  reactivi furnizori de servicii pentru clienti.  Din sutele de companii care vor vedea cererea, doar primele cinci, si anume cele mai interesate de respectiva lucrare vor putea sa contacteze clientul. De aici mai e un singur pas pana clientul va alege cea mai buna oferta !

In cele doar cateva luni  de cand s-a lansat, platforma 5oferte.ro a adunat deja aproape 500 de companii de profil din intreaga tara. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului