Constructia casei

#buiandrug constructii #alegere buiandrug #buiandrug #constructie casa

Cum alegi buiandrugii potriviti pentru o constructie

Chiar daca alegerea dimensiunilor potrivite pentru materialele de constructie sunt sugerate de proiectant sau de constructor, alegerea materialelor de cea mai buna calitate sta in mainile tale. Iar atunci cand vine vorba despre elemente de sustinere si despre portiuni ale constructiei care trebuie sa fie solide si puternice, nu poti face rabat de la calitate.

Grinzile au nevoie de o sustinere prompta si solida, iar marii constructori au gasit o solutie pentru asta: buiandrugii din materiale cat mai rezistente. Si pentru ca nevoile actuale de confort sunt tot mai crescute, capacitatea unui astfel de buiandrug de a izola termic trebuie apreciata. Iata cateva sfaturi pe care trebuie sa le urmezi pentru a alege buiandrugii potriviti pentru locuinta ta:

Opteaza pentru un material rezistent

Daca buiandrugii clasici se construiau initial din lemn, nevoia de rezistenta si de longevitate a dus la construirea lor ulterioara din materiale precum metalul sau betonul armat. Buiandrugii din BCA de la CELCO sunt foarte rezistenti, indiferent daca sunt folositi pentru interior sau pentru exterior. Acestia pot sustine zidaria de deasupra usilor si a ferestrelor, cu o sarcina maxima cuprinsa intre 1500 si 1800 de kg, in functie de dimensiunile lor. Rezistenta si longevitatea buiandrugilor din BCA nu poate fi pusa la indoiala, cu atat mai mult cu cat structura lor prezinta doua bare din otel beton cu diametrul de 10 mm.

Alege inovatia si multifunctionalitatea

Buiandrugii din BCA de la CELCO sunt o adevarata inovatie si beneficiaza de toate avantajele acestui material, inclusiv de capacitatea de a izola termic. Pot fi folositi atat in interior, cat si in exterior si mentin temperaturile ridicate in timpul iernii si scazute in sezonul cald.

Fii practic si rapid

Buiandrugii din BCA, spre deosebire de materialele clasice, se monteaza cu usurinta si intr-un timp foarte scurt. Daca cei clasici implica multiple operatiuni precum confectionarea cofrajului si a armurii, montajul si turnarea betonului, buiandrugii din BCA de la CELCO se monteaza in doar 10 minute.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare