Constructia casei

#termopan #geam termopan #ferestre termopan

Cu geamuri termopan linistea e intotdeauna la tine acasa

Odata cu venirea frigului cu totii incercam sa stam cat mai mult in interior la caldura si liniste. Pentru a indeplini aceste doua prime conditii, spatiul in care stam trebuie sa dispuna de ferestre cu geamuri termopan fabricate la comanda si care pot fi cumparate prin intermediul serviciilor disponibile in cel mai mare centru de prelucare a sticlei din Bucuresti.

Geamurile termopane fabricate de compania Securit International asigura o izolare relaxanta fata de zgomotul constant al traficului sau al galagiei din exterior.

Beneficiile geamurilor termopan

Pe langa izolarea fonica, geamurile termopan asigura si alte avantaje precum:

  • Pastreaza o temperatura optima in interiorul casei;
  • Datorita geamurilor duble, lipsa condensului este direct proportionala cu acest aspect;
  • Blocheaza soarele si sunt mult mai sigure ca geamurile obisnuite, spargandu-se mult mai greu.

Printr-un scurt exercitiu de imaginatie, odata cu inchiderea gemului termopan, ne izolam complet de lumea de afara, lasam in urma zgomotul, caldura sau frigul, in functie de anotimp, si, astfel, toate zgomotele si factorii perturbatori dispar instantaneu.

Si ne putem relaxa linistiti in intimitatea propriei noastre locuinte. Geamurile termopan nu sunt potrivite doar pentru case sau locuinte, ele sunt recomandate oricarui tip de institutie cu geamuri.

Nimanui nu ii place sa lucreze intr-un loc in care orice sunet patrunde de afara, orice masina care trece in fuga sau orice copil care striga, mai ales cand aceste lucruri pot intrerupe concentarea de la locul de munca, scoala sau din orice spatiu interior care ar trebui sa fie caracterizat de liniste.

Specialistii Securit sunt dedicati serviciilor de prelucare a sticlei securizate

In ziua de azi aproape toata lumea are geamuri termopan, dar cu totii putem constata ca ca geamurile termopan difera intre ele. De ce aceasta diferenta? Nu sunt toate geamurile termopan la fel?

Ei bine, se pare ca nu si daca, astfel geamurile termopan sunt diferite, atunci suntem siguri ca doriti sa investiti in cele mai calitative geamuri termopan.

Din cauza acestor diferente, pot aparea confuzii in privinta instalarii unor astfel de geamuri. De aceea, principala recomandare consta in accesarea anumitor servicii profesionale de fabricare, la comanda, a ferestrelor cu geamuri termopan.

In alegerea geamurilor termopan, puteti apela la fabrica SECURIT, care va asigura termopane de cea mai buna calitate cu tamplarie PVC sau aluminiu in functie de preferintele dumneavoastra.

Tipul de termopane oferite de SECURIT genereaza rezultate exceptionale si un confort termic benefic atata pentru parinti, dar si mai ales pentru cei mici.

Calitate superioara de izolare a geamurilor consta in numarul de foi de sticla utilizate la fabricarea sticlei. Chiar daca aceasta investitie pare initial a fi o pierdere din punct de vedere financiar, pe termen lung, investitia va merita prin toate castigurile oferite de acest tip de geam: castigul termic, al sigurantei si rezistentei, cel fonic si altele.

Cum stiu ca fac cea mai buna alegere?

Daca nu stiti ce sa alegeti, echipa SECURIT va ofera asistenta si informare pentru alegerea tipului de termopan perfet pentru casa dvs.

Astfel, intrebarile dvs pot primi raspuns de la specialisti care va pot indruma in realizarea unei alegeri reusite de care sa fiti multumiti pe termen lung.

Pe langa consiliere, firma SECURIT iti asigura servicii de masurare, proiectare, fabricare, transport si montaj pentru o gama impresionanta de produse realizate din sticla securizata, geamuri termopan, tamplari pvc sau aluminiu, etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului