Constructia casei

#consructie casa #constructii ingifuge # izolatie termica

Constructii ignifuge si foarte bine izolate termic? Afla care este inovatia!

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care s-au confruntat constructorii, inca din cele mai vechi timpuri, au fost lipsa unei izolatii termice suficiente si lipsa rezistentei ignifuge.

Din fericire, CELCO a lansat un produs revolutionar pe piata, CELCO MEGATERM, care este rezistent in caz de incendiu si care, totodata, ofera o izolare termica sporita. Acesta are un coeficient de transfer termic de doar 0,08 W/m°K si, spre deosebire de alte materiale destinate termoizolatiei, nu arde, nu se deformeaza la temperaturi ridicate si isi pastreaza rezistenta solida in cazul in care este expus incendiilor.

In ce tip de constructii se foloseste CELCO MEGATERM

MEGATERM este un material de constructie din BCA, utilizat de regula pentru plansee si pentru stalpii de rezistenta. Acesta se preteaza cel mai bine pentru zonele de pardoseala si pentru cele de acoperis, tocmai datorita capacitatii sale de a izola termic. Totodata, poate fi folosit si pentru izolarea stalpilor de rezistenta, fiind produsul perfect pentru eliminarea puntilor termice. In plus, prezinta toate avantajele materialelor de constructie din BCA, printre care se numara si capacitatea de aerisire, datorita structurii sale poroase.

Care sunt avantajele constructiilor cu MEGATERM

Cu o densitate redusa si dimensiuni ce nu impiedica si nu incetinesc munca de constructie, BCA MEGATERM este ideal pentru interioare,mai ales in varianta MEGATERM PLUS, unde rezistenta la compresiune a blocului de BCA este mai mare, de 2N/mmp. In plus, se monteaza cu rapiditate si poate fi folosit in orice tip de constructie a planseelor care necesita finalizare rapida. Izoleaza termic si fonic mai bine decat majoritatea materialelor existente in prezent pe piata si este ignifug si rezistent din punct de vedere seismic. Din punct de vedere mecanic, acest tip de BCA are o rezistenta, de asemenea, sporita, iar temperaturile inalte nu ii modifica forma, asadar constructiile care il au la baza sunt rezistente si perfect netede. Mai mult decat atat, constructiile cu CELCO MEGATERM isi pastreaza proprietatile si dimensiunile si nu se contracta la uscare, respectiv nu se dilata in functie de modificarile climatice ulterioare.

Un alt avantaj il constituie faptul ca se incadreaza in Euroclasa A1 de rezistenta la foc si nici nu degaja gaze toxice!

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare