Constructia casei

#stona #piatra #bucuresti #piatra naturala

Cel mai mare depozit de piatra naturala din Romania, acum si in Bucuresti

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group, iar principalul sau scop este sa transforme piatra naturala intr-un material de constructie accesibil, atat prin prisma pretului, cat si prin prisma disponibilitatii materialelor.

Pentru ca acest lucru sa se intample, Stona a construit un nou spatiu, deschis tuturor celor ce isi doresc sa cunoasca indeaproape piatra naturala si proprietatile acesteia.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2017, Stona ii astepta pe toti vizitatorii in primul showroom aflat in Bucuresti, pe soseaua Pipera nr. 48.

Conceptul noului showroom are ca scop prezentarea cat mai ampla a modelelor de piatra naturala pentru a ajuta orice client sa ia intotdeauna cea mai potrivita decizie pentru el.

"Preturile convenabile vin la pachet alaturi de calitate si functionalitate pentru ca ne dorim sa aducem aceste materiale in casele tuturor romanilor" noteaza Stona pe pagina oficiala.

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, Algabeth Stone Group este unul dintre cei mai mari furnizori de piatra naturala, cu cel mai mare stoc disponibil in Romania, detinand nu mai putin de 6 cariere in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari.

Magazinul online de piatra naturala, www.stona.ro, aniverseaza deja un an de functionare si se bucura de popularitate la nivel naţional. Proprietari de apartamente si case, constructori, arhitecţi, designeri de interior sau distribuitori de materiale pot naviga online printre sute de modele de piatra naturala si le pot avea in doar cateva zile.

Stona ii asteapta pe toti vizitatorii pentru a descoperi povestile, istoria, caracteristicile si calitatile pietrelor naturale, intr-un mediu placut si modern, alaturi de echipa Stona care ii va ajuta sa ia mereu cele mai potrivite decizii.

Te asteptam la noul showroom-ul Stona din Bucuresti (Soseaua Pipera nr. 48, telefon 0732.334.434 ) pentru a descoperi piatra naturala!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare