Constructia casei

#diferente apartamente #apartament nou #apartament vechi

Care sunt cele mai vizibile diferente dintre un apartament nou si unul vechi

Ai de gand sa iti cumperi un apartament printr-un program finantat de Guvern, insa nu te-ai decis inca daca vrei sa mergi pe varianta unei case noi sau pe varianta unei case vechi? Atunci, ar fi cazul sa discutam putin despre principalele avantaje pe care un apartament nou, intr-un complex rezidential la cheie, ti le poate oferi.

De la sistemul de iluminat la finisaje, de la furnizarea agentului termic si pana la securitatea in zona, exista o multime de atuuri pe care un apartament nou le ofera. Asa ca haide sa vedem de ce ar trebui sa mergi pe varianta unui spatiu de locuit, al carui prim proprietar sa fii chiar tu.

Design modern

Un apartament de 3 camere nou, dintr-un complex rezidential modern si gandit dupa ultimele tendinte in arhitectura, arata mult mai bine decat un apartament vechi, pozitionat intr-un bloc din anii 70-80. Materialele utilizate respecta ultimele tendinte in design interior, iar sistemul de lumini este de foarte multe ori alcatuit din becuri ecologice, cu un consum redus de energie electrica. De asemenea, holurile si lifturile dintr-un bloc nou au un design la fel de proaspat, iar finisajele din aceste spatii se apropie foarte mult de cele folosite in hoteluri sau in cladirile noi de birouri.

Materiale de calitate

Materialele pe care care le poti gasi intr-un apartament nou sunt de cea mai buna calitate: gresie, faianta, marmura, metal cromat, pal, sticla foatre buna si materiale textile alese cu mult bun gust. Unul dintre marile avantaje ale unui bloc nou, in ceea ce priveste materialele, este oferit de durata mare de viata a acestora. Adezivii pentru gresie si faianta, balamalele usilor, intrerupatoarele, sistemul de inchidere al cabinei de dus, toate aceste detalii sunt facute sa dureze, pentru ca tu sa te bucuri de cel mai bun confort foarte multi ani de acum inainte.

Confort sporit

Un apartament nou este cu siguranta o alegere mai buna, datorita confortului oferit de utilitatile pe care le ofera. In primul rand, aceste spatii noi, situate in complexe rezidentiale nu mai vechi de 3-5 ani, dispun mai mult ca sigur de centrale termice proprii. Asadar, tu te bucuri de caldura pe intreaga perioada a iernii, exact la temperatura pe care ti-o doresti pentru familia ta. Mai mult decat atat, electrocasnicele dintr-un apartament nou surprind prin tehnologie si design, oferindu-ti cele mai surprinzatoare experiente, chiar daca te afli in bucatarie, living, baie sau dormitor.

Asadar, iti recomandam sa mergi pe varianta unui apartament nou, pentru ca stim cat de mult iti doresti o casa foarte buna pentru familia ta. Chiar daca un astfel de spatiu este fara discutie mai scump decat un apartament aflat intr-un bloc vechi, beneficiile sunt pe masura. Totul este nou, iar asta nu inseamna doar un design proaspat. Pierderile sunt mai mici, fie ca vorbim de apa sau de caldura, datorita instalatiilor foarte noi ce permit circularea acestor resurse, fara prea multe pierderi.

Nu in ultimul rand, mobilierul si finisajele sunt noi, gandite dupa ultimele tendinte in materie de design interior, de aceea, te vei bucura de materiale extrem de moderne precum: inoxul, metale cromate, gresie, marmura, pal, sticla de o foarte buna calitate. Mergi cu incredere pe varianta unui apartament nou, pentru ca este cea mai buna alegere pentru viitorul familiei tale!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare