Constructia casei

#otel beton fasonat #otel beton

Aportul important pe care il aduce otelul beton fasonat domeniului constructiilor

Atunci cand vine vorba despre otel beton fasonat in mod implicit putem vorbi despre importanta pe care o are pentru domeniul constructiilor in special in ceea ce priveste consolidarea structurilor de rezistenta. Chiar daca este un element aproape invizibil nu este de negat nici un aspect care il insoteste.

Incorporarea acestui otel beton fasonat in constructii nu este un domeniu nou in lumea constructiilor intrucat, inca din cele mai vechi timpuri acest element este utilizat cu succes pentru diverse lucrari. Betonul de unul singur nu ar putea face fata solicitarilor la care este supus de-a lungul timpului si tocmai de aceea, arhitectii, proiectantii dar si constructorii incorporeaza in proiectele de constructii otel beton fasonat.

Noi suntem Presto Construct o companie cu notorietate in lumea constructiilor si va oferim aceste elemente obtinute prin intermediul unor procese tehnologice clar stabilite cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie. Pentru a comanda, dar si pentru a contacta specialistii nostri cu privire la informatii despre otel beton fasonat, nu ezitati sa accesati site-ul nostru presto.ro unde veti putea gasi tot ceea ce aveti nevoie sa stiti si nu numai atat.

Elemente pentru constructii cu o deosebita importanta

Structura de rezistenta a unei cladiri este cel mai important element al constructiei intrucat fara acesta nu s-ar putea obtine aprobarile si avizele necesare pentru a putea fi vanduta catre clienti iar cel mai important lucru: nu ar putea oferi siguranta necesara.

Pe de alta parte aceste mici elemente incorporate constructiilor asigura si o eficienta economica pe masura. Betonul armat cu bare din otel beton fasonat este si un material de constructii considerat a fi ecologic intrucat in momentul in care se demoleaza o cladire aceste elemente sunt separate de beton si reciclate pentru un proces de productie viitor.

Tehnologia de ultima generatie a facut ca procesul de fabricatie al acestora sa fie mult mai usor de dus la implinire. Aceasta modernizare a fost si oarecum fortata de cerintele pietei care sunt din ce in ce mai ridicate intrucat nevoia de a ridica aceste constructii a crescut si el.

Procesul de fabricatie si modul prin care il puteti comanda

Barele din otel beton fasonat sunt create prin turnarea otelului topit si laminarea acestuia la cald. Hasurile in cruce care se disting la suprafata lor sunt denumite si striatii sau deformari iar rolul lor este acela de a asigura aderenta acestor bare la beton si la transferul de sarcina intre otel si beton.

Betonul armat este un material mai preferat de catre constructori pentru realizarea structurilor de rezistenta decat betonul simplu intrucat ofera o siguranta mult mai crescuta. In plus acest beton armat este un material compozit ce este format din doua componente si anume betonul care asigura rezistenta la compresie si barele din otel beton fasonat asamblate cu elemente de prindere.

Aceste bare otel beton fasonat pot sa vina sub mai multe forme si dimensiuni in functie de cerintele constructiei respective. Incorporarea lor in constructii are o importanta deosebita si, fara acestea constructia nu ar putea beneficia de siguranta de care are nevoie pentru a rezista chiar si la un cutremur cu o magnitudine semnificativa.

Pentru a comanda, dar si pentru a afla mai multe detalii despre acest otel beton fasonat nu trebuie decat sa utilizati datele de contact pe care le gasiti pe site-ul nostru presto.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului