Constructia casei

#brico depot #incalzire casa #incalzire

Alege solutiile de incalzire perfect adaptate bugetului tau!

Ultima luna de toamna este cel mai bun moment sa alegem sistemele de incalzire ce reduc substantial costul facturilor de utilitati din perioada rece. Iar cum mesterii precauti aleg intotdeauna cele mai bune solutii, Brico Depot a pregatit o gama esentiala de produse pentru incalzire, dar si unelte electroportative, obiecte sanitare, articole de gradina si bucatarii.

Solutii de incalzire la preturi imbatabile

Iti doresti un sistem ce-ti asigura temperatura optima in camera preferata? Elementele surpriza din aceasta perioada sunt centralele pe gaz cu pompa modulanta si kit de evacuare inclus, ce iti ofera momente de relaxare dupa o zi de lucru pe santier.

Alege in perioada 15 octombrie - 3 noiembrie, din gama de incalzire, produsul ce raspunde imediat cerintelor tale: convector 1500W, echipat cu manere, functie de ventilatie si termostat reglabil, radiator ulei cu protectie la supraincalzire sau aeroterma ce dispune de control automat al temperaturii.

Completeaza cu fereastra PVC alba cu sticla termoizolatoare si coeficient redus de transfer fonic la Stop Pret si vei avea o casa perfect echipata pentru iarna.

Treci la pasul urmator si planteaza in gradina cele mai bune soiuri de pomi si arbusti fructiferi, butasi de struguri de masa si de vin. Cu ajutorul uneltelor - burghiu manual de plantat, grebla pentru frunze si foarfeca pentru crengi - curtea va fi pregatita pentru sezonul urmator.

Brico Depot da viata proiectelor tale indiferent de complexitatea lor. Gama noastra de unelte electroportative dedicate profesionistilor, te ajuta sa-ti duci munca la bun sfarsit, in casa sau gradina. Pana pe 3 noiembrie gasesti la Stop Pret unelte electroportative marca Stanley - fierastrau circular de mana de 1600W, masina de insurubat de 18V, set de electrozi rutilici si valiza de transport - cu garantie de 2 ani.

Solutii de finantare adaptate proiectelor bine planificate

Daca necesarul de materiale pentru amenajarea casei depaseste bugetul propus, mergi la biroul BRICOCREDIT, aplica pentru una dintre solutiile de finantare dezvoltate in colaborare cu partenerii nostri si vei beneficia de 10 rate cu dobanda 0% prin cardurile de credit BRD Finance, MasterCard si CardAvantaj si 7 - 24 rate cu 1% cost lunar prin cardul EuroLine, pentru cumparaturi de peste 500 lei, direct la casele de marcat.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului