Constructia casei

#panouri sandwich Coilprofil # panouri acoperis #acoperis

4 avantaje ale unei izolatii termice performante cu panourile sandwich Coilprofil

Izolatia termica aplicata unui imobil are nu doar meritul de a spori confortul in interiorul acestuia, dar si pe cel al economisirii banilor cheltuiti pe asigurarea unui mediu termic ideal in interior. Podul si peretii sunt zonele pe care trebuie sa le protejezi pentru a te bucura din plin de confortul imobilului in care locuiesti sau iti desfasori activitatea.

1. Panourile sandwich, izolatii ideale

Poate cea mai avantajoasa oferta atat din punct de vedere al confortului termic, cat si al costurilor de executie al lucrarii o reprezinta gama de produse Coilprofil. Panourile sandwich din gama Metindu sunt fabricate atat in varianta de finisaje termoizolante pentru acoperis, cat si pentru peretii exteriori ai unui imobil.

Avand straturi termoizolante compacte din polistiren sau vata minerala, panourile sandwich produse de Coilprofil ofera o protectie termica de 2,5 ori mai peformanta decat simplul strat de vata minerala adaugata sub acoperis. Tabla de otel folosita la confectionarea panourilor sandwich termoiziolante este protejata impotriva coroziunii prin zincare.

2. Un aspect estetic deosebit

Tehnologia de fabricatie a panourilor sandwich Coilprofil este deosebita de cea a altor produse similare existente pe piata, compania punand accentul si pe aspectul estetic al materialelor de finisaj. Produsele gamei Metindu vin intr-o paleta larga de culori mate si lucioase care le transforma in materiale de constructie excelente pentru decorarea eleganta si discreta a unor imobile care ies din sfera constructiilor industriale.

Astfel, panourile sandwich Metindu pot fi aplicate cu succes la izolarea termica a acoperisului si peretilor unei case, la izolarea termica a unei cladiri de birouri sau a blocurilor de locuinte, efectul decorativ al acestora fiind unul de inalta clasa. Gama Metindu iti permite sa combini eleganta finisajelor exterioare cu confortul interior al cladirii.

3. Economie de 50%

Izolatia termica a unui imobil este modul cel mai eficient de a realiza economii la consumul de energie si combustibil pentru mentinerea unei temperaturi optime in timpul sezonului rece sau al celui canicular. Astfel, costurile lucrarii de izolatie termica a imobilului sunt amortizate in doar cativa ani, iar valoarea de piata a acestuia creste considerabil.

Conform statisticilor, 15% din caldura unui imobil este pierduta prin acoperisul neizolat al acestuia. Peretii neizolati ai unei cladiri produc o pierdere de 35% a energiei termice. Totalul pierderilor de energie termica dintr-o cladire neizolata este de 50%, cifra care ar trebui sa reprezinte un semnal de alarma pentru tine.

4. Compara eficienta produselor

Cel mai bun mod de a sesiza avantajele produselor din gama Metindu de la Coilprofil este de a compara direct eficienta acestora cu a altor produse termoizolante.

Fata de vata minerala simpla, un panou sandwich Metindu ofera o eficienta termica de 2,5 ori mai mare. Cu alte cuvinte un panou sandwich de acoperis de 40-50 mm grosime inlocuieste cu succes un strat de 100-120 mm de vata minerala. Adauga si avantajul protectiei din tabla, care il transforma intr-o tigla metalica cu tot cu sistem termoizolant si vei avea un avantaj de pret dublu rezultat in urma acestei alegeri. In plus, producatorul Coilprofil iti ofera si cel mai bun pret pentru accesoriile de montaj si protectie a panourilor sandwich cu rol termoizolant, livrand inclusiv piese pe dimensiunea dorita de client.

Advertorial

Sursa foto: coilprofil.infoconstruct.ro

  •   2014-10-21
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din casa-constructii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion:  Identificarea cainilor cu stapan implica riscuri pentru animale?

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Boala care

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare