Montarea lavoarului nu necesita intotdeauna prezenta unui instalator. Puteti realiza acest lucru urmand pasii de mai jos. Aveti nevoie de chei fixe, bormasina si spirale pentru beton si nivela cu bula de aer.

 Pasul 1. Pozitionati lavoarul pe piciorul ceramic, reglati pozitia orizontala si insemnati gaurile de prindere in perete. Folositi o nivela cu bula de aer pentru a va asigura ca lavoarul este asezat perfect drept inainte de a marca punctele.  Pasul 2. Faceti gaurile in zid folosind o bormasina cu o dimensiune de spiral corespunzatoare. Introduceti diblurile in gauri si apoi strangeti bine suruburile folosind o cheie.
   

Pasul 3. Apropiati lavoarul de suruburile fixate in prealabil pentru a fi siguri ca se potrivesc gaurile. Lasati-l jos apoi si montati bateria conform instrucţiunilor din pliant.

Pasul 4. Prindeti sistemul de scurgere pe lavoar . Fixati apoi furtunul flexibil pe sistemul de scurgere. Prindeti si tija care actioneaza ventilul sistemului de scurgere.

   
Pasul 5. Introduceti furtunul flexibil in teava de scurgere astfel incat sa ramana sub forma de U functionand astfel si ca garda de apa.

Pasul 6. Dupa ce ati verificat daca bateria functioneaza corect si sistemul de scurgere nu are scapari, puteti aseza definitiv piciorul ceramic pentru a masca toate elementele.

   
Vrei sa-ti renovezi casa si cauti un instalator? Nu mai pierde timp intreband in stanga si-n dreapta de un mester bun. Intra pe cautinstalator.ro si cauta persoana care sa corespunda cerintelor tale! Iti oferim posibilitatea sa gasesti in timp record mesteri autorizati, ale caror servicii au fost apreciate de alte persoane. Spor la treaba!
  •   2009-07-20
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-casei

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion: Boala care

Expertul Acasa.ro, dr Nicoleta Simion, medic veterinar

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, sociolog Elena Carstea: Reguli de calatorie cu animalul de companie

Expertul Acasa.ro, Elena Carstea, sociolog

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii