Animale de companie

#expozitie pisici #expozitie felina #vestul salbatic #western #sofisticat #pisici

Weekendul pisicilor la Bucuresti! Expozitia felina cu tematica Western

Ultimul weekend al lunii septembrie este dedicat pisicilor! Peste 200 de feline din toate colturile lumii te asteapta la Expozitia Internationala Felina de Toamna – SofistiCAT.

Editia din aceasta toamna va avea ca tematica Vestul Salbatic. Prin fata unui juriu compus din cinci arbitri internationali, vor defila superbe exemplare din rasele: Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastra de Rusia, Somali, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium la categoria BEST IN SHOW. Finalistii vor primi premii generoase constand in hrana si accesorii pentru pisici.

Organizatorii au pregatit surprize placute si pentru tine. Vei putea cumpara, a preturi promotionale, produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete, face-painting etc.). Se vor organiza tombole cu premii, atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Ca la fiecare editie, in cele doua zile ale expozitiei se va desfasura si campania "ARATA CA ITI PASA", in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor vor aduce pisici vaccinate si sterilizate, spre adoptie.

Expozitia este deschisa publicului in zilele de 26 - 27 septembrie 2015, la Pavilionul F din complexul Romexpo, Bucuresti, intre orele 10-18. Pretul unui bilet este de 10 lei pentru adulti si copii si 5 lei pentru pensionari.

Sursa foto: omtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea