Animale de companie

#gaina salvata # gaina salvata de capra si cocos # gaina atacata de soim # video viral #viral #gaina #animale #ferma

VIDEO VIRAL! O gaina este atacata de soim. Capra si cocosul ii sar in ajutor

La o ferma din Olanda au fost surprinse imagini inedite, demne de filme de animatie. O gaina care este atacata de un soim este salvata din ghearele pasarii de prada de o capra si un cocos.

Tot taraboiul a fost surprins de camerele de supraveghere instalate de proprietarii fermei.

Camerele de supraveghere montate spre tarcul animalelor au surprins momentul in care soimul se napusteste asupra gainii. In acel moment, pentru gaina porneste o adevarata lpta pentru supravietuire. Gaina se lupta sa scape din ghearele soimului, insa fara succes.

Norocul gainii a fost faptul ca i-au sarit in ajutor cocosul si capra familiei. Acestea s-au repezit imediat la soim si dupa cateva incercari l-au alungat.

A fost o zi norocoasa pentru gaina, care daca nu ar fi primit ajutor, nu ar fi avut nicio scapare!

 Cand a verificat imaginele surprise de camerele de luat vederi, fermierului nu i-a venit sa creada. Acesta le-a postat pe internet unde au devenit imediat virale.

Potrivit fermierului gaina care a fost atacata de soim a suferit rani minore. Acesta a mai povestit ca nu este prima oara cand caprele sau curcanii din ograda sar in ajutorul gainilor. 

FOTO: captura video

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea