Animale de companie

#animale de companie #caini #pisici #vizualizari #animale celebre

Top 5 animale de companie celebre pe internet

Animalele de companie din intreaga lume au cucerit internetul si nu se opresc pana nu iau cu asalt si toate retelele de socializare. Filmuletele sau pozele cu animalute care se aventureaza in cele mai haioase si simpatice experiente au facut deliciul internautilor, de-a lungul anilor, insa doar cateva dintre ele au devenit, cu adevarat, vedete pe internet. Iata topul animalelor care au adunat cele mai multe puncte la capitolele notorietate, simpatie si, nu in ultimul rand, vizualizari online!

1 Catelul Boo

Boo, un catel din rasa Pomeranian, a fost desemnat cel mai dragut caine din lume. Pufosul catel de talie mica este atat de simpatic, incat dragalasenia lui a adunat peste 2 milioane de fani pe Facebook si peste 8 milioane de vizualizari pe Youtube.

2 Pisicuta Maru

Pisicuta Maru a devenit vedeta pe internet dupa ce a starnit hohote de ras pe chipul a peste 15 milioane de persoane, pe Youtube. Celebra pentru efortul de care da dovada atunci incearca sa treaca printr-o cutie de doua ori mai mica decat ea, felina a fost admirata pentru perseventa si ambitia ei, dar si pentru simpaticele situatii in care se pune atunci cand traverseaza casa pentru a-si atinge scopul.

3 Catelul Bizkit

Supranumit si somnambulul Bizkit, catelul a facut furori pe internet, adunand pana astazi, peste 30 de milioane de vizualizari pe Youtube, datorita comportamentului pe care il are in timpul somnului. Imaginile graiesc de la sine!

4 Pisicuta Lil Bub

Lil Bub este motanelul care scoate cele mai simpatice sunete atunci cand este mangaiat si rasfatat de stapanul lui. Combinatia dintre aspectul dragalas si sunetele haioase pe care le scoate i-au atras pisicii peste 800.000 de fani si vizualizari pe Youtube.

5 Catelul Mishka

Mishka este un caine Husky care a fost invatat sa vorbeasca. Simpaticul catel a impresionat peste 10 milioane de internauti care i-au vazut performantele oratorice pe Youtube. Cea mai frumoasa si emotionanta interpretare verbala a animalului de companie este declaratia de dragoste - "i love you". Insa animalutul stie sa pronunte si numele presedintelui SUA, sa spuna "Bye Bye" si multe alte texte interesante.


Sursa foto: Thedailybeast.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului