Animale de companie

#dog german #amstaff #boxer #husky #caini #labrador

Top 5 caini pentru barbati

In general, cainii sunt ca o prelungire a personalitatii stapanilor. Din acest motiv, este recomandat ca in momentul in care vrei sa iti iei un patruped, sa optezi pentru unul care reprezinta forta, masculinitatea, dar si care te reprezinta pe tine, ca persoana.



Iata top 5 rase de caini potrivite barbatilor


1 Dog german


Puternic, frumos si increzator, Dog-ul german este un caine potrivit unui barbat cu asemenea calitati. Dog-ul german intimideaza prin marimea sa si este extrem de inteligent si intuitiv. El este adesea folosit cadrele de politie in prinderea infractorilor, in detectarea drogurilor si a bombelor.


2 Labrador negru


Cu o inteligenta nativa si un personalitate puternica, Labradorul negru este un caine pe care orice iubitor de animale si-l doreste. Patrupedul este extrem de loaial si isi apara stapanul cu foarte mult curaj, pana in ultima clipa.

In plus, daca ai copii , Labradorul negru isi dezvolta simtul protectiv si nu va pemite ca se intample niciun rau micutilor pe care ii va iubi foarte mult.


3 Husky


Cainii din rasa Husky sunt iubitori, afectuosi, dar in acelasi timp isi forteaza limitele fizice pana la extrem. Acesti caini au spiritul de competitie in sange si sunt foarte activi.

Acest caine ti se potriveste doar daca ai o personalitate puternica, astfel incat sa te impui in fata lui si sa reusesti sa il dresezi asa cum trebuie.


4 Boxer


Boxerii sunt caini care nu se tem de nimic, dar care nu ataca decat daca sunt provocati sau daca trebuie sa isi apere stapanul. Cainii sunt loiali si au puterea de a se face placuti imediat, chiar daca la prima impresie par destul de fiorosi.

Boxerii trebuie sa fie antrenati inca de mici, deoarece au tendinta sa ignore comenzile stapanilor, daca nu sunt invatati de la o varsta frageda.


5 Amstaff


Amstaff-ul este un caine impunator, loial si protector. Cainii din aceasta rasa se dreseaza usor. In plus, se deosebeste de celelalte rase de caini, prin rezistenta incredibila la durere.

Pe de cealalta parte, Amstaff-ul este un caine de familie foarte bun, iubeste copiii, dar nu ii tolereaza pe cei straini si poate fi agresiv cu acestia. Din acest motiv, este recomandat sa incerci s ail socializezi inca de cand este pui, iar daca totusi are tendinte de agresivitate, nu il lasa in prreajma copiilor straini, cel putin nu fara botnita.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea