Animale de companie

#retele de socializare #animale de companie #animale #caini #pisici

Top 4 cele mai indragite animale de pe retelele de socializare

Retelele de socializare sunt locul perfect in care te poti mandri cu animalul tau de companie. Daca ai putin noroc, iar animalutul reuseste sa aiba ceva iesit din comun, fotografiile care il infatiseaza pot impanzi internetul si pot culege like dupa like. Iata un top al celor mai indragite animale pe retelele de socializare.


1. Grumpy cat

Pisica morocanoasa sau Grumpy Cat, dupa cum este cunoscuta in mediul online, este de departe cel mai indragit animal de pe retelele de socializare. Inainte sa devina un adevarat star, Grumpy Cat era doar o pisica obisnuita, care purta cu mandrie numele Tardar Sauce. In momentul in care proprietarii si-au dat seama ca are o expresie a fetei mereu morocanoasa, au postat fotografii pe reteaua de socializare Reddit, iar acestea au devenit virale in scurt timp.

In prezent, cele mai multe fotografii cu Grumpy Cat au mesaje pesimiste si de nemultumire, dar sunt foarte indragite de internauti. Faima lui Grumpy Cat este atat de mare, incat i-a adus un rol intr-un film de la Hollywood.



Sursa foto: deargrumpycat.com


2. Lil Bub

Lil Bub este al doilea cel mai indragit animal de pe retelele de socializare. Are sute de mii de fani pe Facebook, Reddit si Tumblr, dar in spatele chipului amuzant se ascunde o poveste trista. Pisica, o femela nascuta in vara lui 2011, sufera de o boala a oaselor care o impiedica sa inchida gura.

Destinul lui Lil Bud a cunoscut o panta ascendenta imediat ce fotografiile cu ea au impanzit internetul. Acum, Lil Bud are propria linie vestimentara, are propriul film documentar lansat la Festivalul de la Tribeca si are numerosi fani la Hollywood.



Sursa foto: imgur.com


3. Yes, This Is Dog

Yes, This Is Dog nu este numele unui animal, ci o fraza generala folosita pentru a defini imaginile cu un caine negru din rasa Labrador, caruia o persoana ii tine un receptor la ureche. Asa cum era de asteptat, imaginea a fost modificata in sute de moduri, fiecare internaut fiind liber sa inventeze un text care sa se potriveasca imaginii cu cainele care vorbeste la telefon.



Sursa foto: socialsmiling.com


4. Boo

Catelul Boo este din rasa Pomeranian si este o adevarata vedeta pe retelele de socializare. Numai pe Facebook are peste 7 milioane de fani. Boo este considerat cel mai dragut caine din lume si a devenit cunoscut datorita dimensiunirlor reduse.



Sursa foto: therichest.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea