Animale de companie

#animale de companie #site #pisici #webcam #joaca pisici #pisici reale

Site-ul care te lasa sa te joci cu pisici reale prin intermediul unui webcam

Pisicile au un nou domeniu de internet, altul decat Facebook, unde dau lovitura. Angajatii unei firme din Idaho, SUA, au dezvoltat un sistem care permite utilizatorilor internetului sa se joace online cu dragalasele feline prin intermediul unui webcam.

In prezent, peste 90 de tari vor sa introduca sistemul, dezvoltatorii sperand sa creeze si o versiune mai ieftina pentru adaposturile de animale. Nu mai putin de 162 de astfel de sisteme vor fi deschise din mai in spitalul de copii Wolfson din Jacksonville pentru a le permite micutilor sa interactioneze cu pisicile.



Totul a pornit de la incercarea echipei de la ReachIn Idaho de a realiza o telecomanda cu aplicatii multiple. "Ideea a fost de a crea un sistem care sa transfere totul in retea", a marturisit un angajat. In loc de aceasta, echipa de cercetare s-a trezit cu un sistem care face furori in adaposturile de feline din Statele Unite.



In 2012, primul sistem de trei roboti-jucarie cu camere web integrate a fost testat la un adapost pentru pisici din Idaho. In prezent, 10 astfel de seturi de jucarii sunt amplasate in adaposturi similare din SUA spre bucuria iubitorilor de pisici care nu-si mai dezlipesc privirea din monitoare. Jucariile includ si componente care se misca la dorinta utilizatorului prin simpla apasare a unui buton.

Sursa foto: theartofnotworking.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea