Animale de companie

#caine #obiecte #echilibru #scout

Scout, cainele care tine orice obiect pe cap in echilibru perfect

Un pitbull in varsta de 9 ani a devenit celebru datorita abilitatii sale de a cara diverse lucruri pe crestetul capului. Scout si-a castigat faima aparand pe blogul stapanului sau si pe Instagram, insa acum participa la emisiuni si chiar i-au fost semnate actele pentru a lansa o carte.

Scout a fost salvat de catre stapanul sau dintr-un adapost de animale si a trecut prin transformari spectaculoase de aspect (s-a ingrasat de la 20 la 34 kg) si de comportament, intrucat fusese abuzat si a intampinat probleme de anxietate si de stres in prima faza a adoptiei sale.

Jen Gillen, cel care l-a salvat pe catel, i-a facut intrarea artistica prin intermediul unui blog, Stuff on Scout's Head (Lucruri de pe crestetul lui Scout), la ideea unor amici care au observat ca animalul are crestetul plat.

Scout poate tine acum pe crestet diverse obiecte, de la jucarii la mancare, pentru ca a fost dresat sa faca acest lucru de catre Jen. In prezent, fiorosul pitbull, a carui rasa este interzisa in anumite tari precum Canada, imparte casa cu inca un catel si doua pisici, cu care se intelege de minune.

Sursa foto: best-posts.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare