Animale de companie

#animale #politia animalelor #caini comunitari #politiaanimale.ro

Politia Animalelor, cea mai noua structura a Politiei Locale din Lugoj

Politia Animalelor este cea mai noua structura infiintata de Politia Locala din Lugoj si isi va incepe activitatea incepand cu sfarsitul lunii aprilie.

Incepand cu data de 25 aprilie, lugojenii vor avea o noua autoritate in oras - Politia Animalelor.

Este cea mai noua structura a Politiei Locale si a fost infiintata la initiativa primarului Francisc Boldea, care o considera necesara pentru a se actiona rapid atunci cand sunt probleme cu animalele comunitare din zona si pentru a apara si drepturile acestora, atunci cand proprietarii incalca legile.

Prima misiune a Politiei Animalelor este capturarea cainilor fara stapan din oras, actiune care presupune si plasarea lor intr-un centru de adapost, la care inca se lucreaza si care va fi gata pana pe 23 martie, conform declaratiilor primarului.

Politia Animalelor isi va concentra atentia nu doar de debarasarea orasului de animalele fara stapan, ci si pe amendarea proprietarilor care le abuzeaza fizic sau care incalca legile.

Foto: politiaanimale.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea