Animale de companie

#moda # tinute iarna #moda pisici #tinute iarna pisici

Moda toamna-iarna 2013: 5 tinute simpatice si calduroase pentru pisica ta

A venit toamna, a inceput sa bata nitel vantul, sa mai cada cateva picaturi de ploaie, iar pisica sa se infoaie ori de cate simte ca o urma de frig indrazneste sa patrunda prin blanita ei fina si catifelata. Este timpul ca felina ta sa renunte la "nudul" de vara, in care-si etala culorile blanitei si silueta zvelta in fata tuturor, si sa se adaposteasca de frigul tomnatic in cele mai calduroase si la moda tinute de sezon!


1. Gecuta de detectiv

Transforma-ti pisica in cel mai simpatic si la moda Sherlock Holmes al felinelor, cu o gecuta croita special pentru cei mai fashionisti detectivi particulari ai vremurilor moderne.


2. Set caciula si fular curcubeu

Daca ai o pisica mereu vesela si jucausa, atunci nu renunta la culori in garderoba ei pentru sezonul rece. Chiar daca frigul si ploile toamnei ne trimit cu gandul si alegerile spre cele mai inchise culori pe care le gasim in magazine, scoate-ti pisica din anonimat cu un set de caciula si fular in cele mai aprinse si spectaculoase culori ale curcubeului.


3. Gecuta casual-sport pentru ger

Daca temperaturile incep sa scada serios si frigul sa-i ajunga pisicutei la oase, este timpul pentru o tinuta ceva mai calduroasa. O gecuta la moda, cu guler imblanit, este accesoriul vestimentar necesar care-ti protejeaza felina de gerul care incepe sa se instaleze afara.


4. Tinuta hip hop

Daca ai o pisica cu atitudine, care stie sa se impuna in orice situatie, s-ar putea ca nici macar firgul sa nu indrazneasca sa ii vina de hac daca este imbracata in aceasta tinuta de gangster, formata din sapca, tricou, sort si, bineinteles, nelipsitul lant auriu cu pandantiv in semnul dolarilor. Este pregatita sa infrunte frigul si, daca nu, macar sa se simta bine in pielea ei de gangsterita cool!


5. Salopeta sic si dragalasa

Cine, in afara de tine si pisica ta, mai indrazneste sa aleaga si sa poarte o salopeta in forma de.. porcusor roz? Chiar daca toti se asteapta ca salopetele pe care le poarta pisica toamna sa fie inspirate din moda animal print, pisica ta este mai nonconformista defel si doreste sa iasa din anonimat prin tot ce poarta. Asadar, felina ta prefera sa se adaposteasca de frig chiar si in costumase roz, in forma de porcusor, atat timp cat tinuta ei este autentica, iar garderoba ei este diferita de cea a consoartelor ei!



Sursa foto: dnevniki.ykt.ru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea