Animale de companie

#dresare animale #prima etapa a dresajului #dresaj #dresor

Mihai Nae, „dresorul vedetelor”: In ce consta prima etapa a dresajului VIDEO

La prima vedere, orice proprietar poate sa realizeze cu al lui patruped aceste comenzi, insa complicat este sa le fixeze corect. Foarte putine persoane se gandesc sa nu incerce educatia cu al lor companion si sa apeleze din prima clipa la o persoana avizata, care cunoaste meşteşugul dresajului.

Multi opteaza sa apeleze la un curs de dresaj dupa ce problemele au inceput sa apara. Problema este ca desi aceste comenzi sunt cunoscute si intelese ca si executare de catre patruped, ele nu au conotatia corespunzatoare sensului de disciplina. Timpul trece, cainele persista in a se manifesta gresit si asa ajungem sa avem un catel ce pune probleme atat  in comunicarea cu stapanul, cat si in socializarea cu factorii externi.

Importanta inceperii cursului de dresaj la o varsta intre 3 si 4 luni, alaturi de o persoana cu experienta, este cea mai buna alegere pe care o poate face proprietarul unui caine. 

Prima etapa a dresajului consta in fixarea notiunilor de dresaj elementar,  format din comenzile cunoscute de “sezi”, “culcat”, “ pas “.

 

La prima intalnire dresorul va sti daca respectivul exemplar este pregatit sa inceapa cursul de educatie tinand cont de anumite aspecte precum dezvoltarea dentitiei, cat si de posibilitatea cainelui de a-și mentine atentia, de a se concentra. https://youtu.be/SvImJxeYcP4

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului