Animale de companie

#alimentatie #mancare #caini #pisici #cai

Mancarea de calitate prelungeste viata animalutului tau

La fel ca in cazul oamenilor, sanatatea animalelor depinde in mare masura de tipul de alimente pe care il consuma. Pentru ca pisica sau cainele tau sa fie activi si sa duca o viata lunga si sanatoasa este recomandat sa acorzi o atentie sporita alimentatiei. Nu uita, investind in mancare de calitate de la Husse economisesti de fapt banii pentru consultatii la veterinar si tratamente.

Exista pe piata la ora actuala sute de tipuri de alimente pentru catei si pisici insa doar o mica parte dintre acestea pot fi administrate fara grija animalutelor. Si asta pentru ca, exact ca in cazul hranei pentru oameni, si cea destinata animalutelor poate contine o serie de conservanti si derivate de calitate inferioara ce slabesc sistemul imunitar al prietenilor nostri ducand la aparitia de boli in timp.

E adevarat, hrana pentru animalute de calitate este mai scumpa insa gandeste-te ca aceasta contine carne, nu derivati din carne, cereale sau legume, nu surse de fibre si proteine de calitate inferioara, conservanti naturali, nu chimicale si o serie de vitamine si minerale.


Alege Husse pentru un stil de viata sanatos


Alimentele pentru caini si pisici de la Husse  fac parte din gama premium si super premium si sunt recomandate de specialisti pentru o nutritie sanatoasa a prietenilor nostri. Intrand pe site-ul www.husse.ro vei gasi si produse speciale pentru cai – snackuri, suplimente alimentare si produse de ingrijire .

Husse ofera animalutului tau tot necesarul de nutrienti, vitamine si minerale si vei vedea ca acest lucru se reflecta in sanatatea, aspectul si dispozitia sa.

Rasfata-ti catelul sau pisica cu bucati de carne bogate in proteina animala, conserve cu pateu de inalta calitate si chiar mancare de lux pentru cei mai pretentiosi. Cu un continut mare de carne fara aditivi chimici, produsele naturale de la Husse imbunatatesc calitatea vietii prietenilor nostri.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea