Animale de companie

#pisici #soarece #motan #larry

Larry, celebrul motan al premierului britanic, a prins primul lui soarece

Larry, pisica premierului Marii Britanii, este unul dintre cele mai celebri si lenesi motani din Anglia. Desi menirea unei pisici este sa prinda soareci, iar prim-ministrul englez l-a recrutat, in februarie, special cu acest scop, motanul cel puturos a reusit sa doboare primul rozator abia marti. Este o victorie notabila, care a facut inconjurul regatului si presei internationale.

Larry a fost adoptat la inceputul anului de catre David Cameron, premierul Marii Britanii, cu scopul de a prinde soarecii din locuinta sa, insa felina nu s-a aratat prea interesata de aceasta activitate. De aceea, el a fost numit si cel mai puturos sau lenes motan.

Lui Larry, soriceii nu prea i-au facut cu ochiul niciodata, ba dimpotriva, prefera sa stea si sa leneveasca toata ziua in mijlocul strazii. Abia marti, motanul si-a facut curaj si a facut prima sa prada, prinzand primul soarece din resedinta premierului.

Motanul s-a asezat tantos langa prada sa, pentru a fi sigur ca victoria ii este vazuta si apreciata de stapanii lui. A se nota ca Larry a mai incercat, in trecut, sa prinda un soarece, insa a ratat la mustata.


Foto: 2.tbo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea