Animale de companie

#caini #saint bernard #eutanasiere caini #adoptii caini

Hercule, cainele care si-a salvat familia imediat dupa adoptie

Cainii dovedesc de multe ori o loialitate si un simt al datoriei exceptional: un exemplu poate fi , un din Statele Unite care si-a salvat familia la doar sase ore dupa ce a fost adoptat.



Cuplul Lee si Elizabeth Littler l-au luat pe Hercule de la adapostul pentru animale, ca sa nu fie eutanasiat. "Cand l-am vazut pe Hercule pentru prima oara, m-am indragostit de el. Era cu 75% mai slab decat trebuia sa fie si parea foarte deprimat ", a spus Elizabeth, conform ABC News.

Cand se pregateau sa il duca la plimbarea de seara, catelul a inceput sa dea semne de neliniste. Acesta a alergat pana la usa, a iesit din casa si a prins de picior un barbat care incerca sa intre in casa prin usa de la pivnita .

Ba mai mult, Hercule nu s-a lasat si l-a urmarit pe intrus, care a fugit si a sarit gardul, incercand sa scape de caine.

"Sa adopti un caine de doar sase ore si el sa te apere deja cu atata zel, este uimitor. Daca arati grija si afectiune animalelor, ele vor face la fel", a spus Lee.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea