Animale de companie

#gradina zoologica #oposum # animale ciudate

Heidi, oposumul sasiu, a decedat

Heidi , oposumul sasiu care a devenit celebru in Germania, a murit, miercuri, la gradina zoologica din Leipzig. Oficialii gradinii zoologice au anuntat ca Heidi a fost eutanasiata pentru ca medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i vindeca artrita de care suferea, din cauza varstei inaintate.



Directorul institutiei, Joerg Junhold, a precizat ca "decizia a fost luata pentru binele animalului".

Micuta opossum, impreuna cu sora sa Naira, a fost abandonata in apropierea unui adapost pentru animale, din statul american North Carolina. Heidi a devenit faimoasa dupa ce reporterii tabloidului german Bild au fotografiat animalele care urmau sa fie expuse in Gondwanaland, o noua sectiune deschisa publicului in gradina zoologica din Leipzig.

Heidi are o pagina personala pe Internet, precum si un profil pe reteaua Facebook, unde are peste 110.000 fani. Heidi a inspirat un cantec devenit vedeta pe portalul YouTube, precum si o jucarie care reproduce fidel fizionomia sa unica, datorata privirii crucise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului