Animale de companie

#animale #gradina zoologica gaza #animale impaiate

Gradina zoologica cu animale moarte si impaiate, in Gaza

Un barbat din Gaza are o viziune diferita asupra ideii de "Gradina Zoologica". El a creat o gradina in care se gasesc doar animale moarte si impaiate, care nu necesita hrana si ingrijire.

Proprietarul gradinii sustine ca a ales sa deschida o asemenea afacere din cauza faptului ca nu isi permite sa aduca si sa tina animale vii.

Dupa razboi, animalele au inceput sa fie pe cale de disparitie in Gaza, iar barbatul sustine ca este dificil si costisitor sa aduci altele noi. Astfel, el a apelat la impaiere pentru a putea pastra specimene de animale si pentru a le putea arata curiosilor, in special copiilor.

Animalele impaiate stau in acelasi loc cu cele vii, care au mai ramas in viata. Cele mai multe au murit de foame in timpul razboiului din fasia Gaza, din cauza ca oamenii nu au mai avut cum sa ajunga la ele.

In neobisnuita Gradina Zoologica, exista in prezent 65 de exemplare, printre exponate numarandu-se si o pisica, o maimuta fara ochi, un arici si un leu.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Experti Casa

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa creezi un decor deosebit folosind un paravan decorativ?

Experti Casa

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea