Animale de companie

#pisici #pisica cu doua fete #curiozitati animale #curiozitati pisici

Fa cunostinta cu pisica care are doua fete... la propriu! (VIDEO)

O pisica pe nume Venus, care are fata impartita in doua: o parte roscata cu ochiul albastru si alta neagra cu ochiul galben, a facut furori pe internet.

Venus a devenit vedeta pe internet, datorita aspectului ei fizic inedit. Ea a adunat sute de mii de vizualizari la filmuletele postate de stapanii ei pe Youtube si a adunat o multime de adepti pe propria pagina de Facebook.

Pisica are practic, doua fete, care par sa se fi alaturat una alteia intr-o singura felina si care ii ofera felinei un aspect inedit. Jumatate din animal are blana de culoare neagra, cu accente roscate, si ochiul galben, iar cealalta jumatate are blana portocaliu rosiatica si ochiul albastru.

Exista si o explicatie in spatele aspectului rar intalnit al pisicii. Specialistii sustin ca sufera de o boala rara, numita heterocromie, care face diferenta intre culorile ochilor, parului si/sau pielii.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului