Animale de companie

#caini #animale #ingrijire #hrana

Digestie si absorbtie optime de la PEDIGREE® pentru caini fericiti si plini de viata intreaga zi

Sunt unii oameni care iubesc cainii atat de mult incat si-au transformat aceasta pasiune in profesie, dedicadu-si intregul lor timp studierii si intelegerii lucrurilor care-i fac pe caini fericiti si foarte fericiti.

 

Asa sunt si expertii nostri de la PEDIGREE din cadrul Centrului Waltham pentru Nutritia Animalelor de Companie - autoritate mondiala in materie de ingrijire si nutritie a animalelor - care incearca sa inteleaga ce-i face sa fie atat de deosebiti si ce putem face la randul nostru pentru ca ei sa fie fericiti si sanatosi.

S-a observat in timp importanta pentru sanatatea si vitalitatea cainilor, a unei digestii si absorbtii optime.


Digestia
fiind procesul prin care substantele complexe din hrana sunt desfacute in substante mai simple, absorbabile in organism.

Absorbtia, procesul de transfer al substantelor absorbabile - precum aminoacizi , acizi grasi , zaharuri, vitamine, minerale - din tractul digestiv in organism.

Astfel a fost creata hrana uscata PEDIGREE ce contine carne, cereale integrale si legume in proportii echilibrate, conforme nevoilor nutritionale ale cainilor. Datorita formulei echilibrate si complete, hrana uscata PEDIGREE este usor de digerat si absorbit, asigurand protectia sistemului digestiv al cainelui tau.

Digestia si absorbtia influenteaza direct sanatatea, aspectul si vitalitatea cainelui, beneficiile fiind vizibile cu ochiul liber: cainele este fericit si plin de viata intreaga zi, ochii ii stralucesc, dintii sunt sanatosi si puternici iar blana este deasa si frumoasa.

Dovada rapida a unei bune digestii sunt scaunele cainelui tau care, cu cat sunt mai solide, dense si mai putin cantitative decat cantitatea de hrana ingerata, cu atat digestia si absorbtia din tractul digestiv al cainelui tau sunt mai bune.

In concluzie, o buna digestie in interior se vede la exterior. Citeste mai multe pe //www.pedigree.ro/pedigree-digestibilitate.html.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din animale-de-companie

Pentru specialisti

Top

Cauta-ti perechea